איזו עגלה משולבת, טובה יותר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איזו עגלה משולבת, טובה יותר
    מירי
    11/01/2018

שלום קובי
    התקציב שלי עד 2000 ש"ח ויכול לחרוג ל 3000 ש"ח.
    אני מחפשת סלקל+ אמבטיה + טיולון.
    מצאתי BABY SAFE DUBLIN, BABY SAFE QUANTUM, JOIE CHROM, EASY BABY NONA.
    מבין הרשימה איזו עגלה נחשבת לטובה מבחינת חוזק, עמידות, קלה להרמה וקלה לקיפול .
    האם ישנם עוד עגלות בתקציב שלי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/01/2018

שלום מירי,

לדעתי הכרום היא הטובה מכולן בתקציב של עד 2000.
    אם חורגים ממש במעט אפשר למצוא עגלה של איי.בי.סי דיזיין סלסה משנתון 2017 (יהיה צורך להתפשר על צבעים) ששווה מחיר של כמעט 4000 ש"ח ונמכרת במחיר מגוחך ביחס לתמורה בשל כניסת דגמי 2018.
    היא מרווחת יותר, נוחה יותר לניוד, בולמת זעזועים ברמה אחרת לגמרי, מרופדת יותר, מגיעה עם בדים איכותיים בהרבה וסל חפצים עצום. החוזק והעמידות שלה הם בליגה אחרת לגמרי מכל הדגמים שציינת.
    לכן עד 2000 ההמלצה שלי היא הכרום. עד 3000/2500 ההמלצה שלי היא סלסה 2017.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האיי בי סי לא מגיע עם סלקל

מירי
    12/01/2018

תודה על התשובה
    אני מבינה שהעגלה לא מגיעה עם סל קל מתלבש על הטיולון.
    אילו סלקלים מתאימים לעגלה או שאתה ממליץ לקנות כיסא בטיחות מגיל אפס. ואם כן, איזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2018

שלום מירי,

העגלה מגיעה ללא סל קל אך יחד עם מתאמים לסל קלים המובילים בעולם מבחינה בטיחותית: סייבקס, ג'ואי או מקסי קוזי שזה עוד יתרון על כל העגלות שציינת (פרט לג'ואי). לדעתי גם עם סל קל עדיין היא תעמוד בדרישות התקציב הגבוהה יותר של עד 3000ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו