עגלת בייבי סייף דגם דבלין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת בייבי סייף דגם דבלין
    אנאבל גלוברמן
    15/01/2018

נתקלתי בעגלה של בייבי סייף דגם דאבלין, הבנתי שזה דגם חדש ומשופר שיצא עכשיו העגלה נראית לי סבבה אבל לא מצאתי עליה שום מידע וחוות דעת באינטרנט. ..אשמח אם תוכל לעזור לי לגביה.
    בנוסף, ג'ואי כרום גם עלתה כאופציה אשמח לשמוע עליה חוות דעת ולדעת מה ההבדל בינה לבין הגואי כרום דלוקס ולשמוע את חוות דעתך על הפג פרגו דגם איזי דרייב..הבנתי שהפג בכללי קצת כבדות...
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בייבי סייף דגם דבלין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/01/2018

שלום אנאבל,

לדעתי הג'ואי עדיפה מבחינת יכולת ניוד, תפעול קל יותר, קיפול ופתיחה נוחים יותר, משקל קל יותר וסל קלים עדיפים בהרבה מבחינה בטיחותית שמתחברים לעגלה.
    האיזי דרייב לדעתי עגלה גרועה וגם יקרה בהרבה.
    הכרום DLX מציעה גגון טיולון גדול יותר ו5 מצבי שכיבה/ישיבה לטיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בייבי סייף דגם דבלין

אנאבל גלוברמן
    16/01/2018

אוקיי אז אם אני הולכת על ג'ואי לדעתך עדיף כבר את הדלוקס? ואם אפשר יותר פירוט למה האיזי דרייב גרועה? בכל זאת היא של פג וזו חברה איכותית לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/01/2018

שלום אנאבל,

הDLX עדיפה כי יתרון הגגון חשוב מאוד לאקלים שלנו ואני חושב ששלושה מצבים בטיולון לא מספיקים.
    האיזי דרייב יצאה לפני יותר מעשור ואולי הייתה מתאימה לתקופה הזו. כיום יש פיתרונות טכנולוגיים טובים יותר ליתרון המשמעותי שלה שזה הקיפול. מבחינת איכות, בדים ואיכות הרכבה אין ספק שהיא רמה אחרת מהג'ואי ובטח מהבייבי סייף אבל וזה אבל גדול, נוחות הניוד גרועה לדעתי, תמיכת הגב לא מלאה באופן קשיח, הסל קטן ולא נגיש, מאוד מאוד קשה לקפל אותה יחד עם הטיולון (בעיקר כשהוא פונה לכיוון הנסיעה). הבוק שלהם הרבה יותר מתקדמת ועדיפה בהרבה אך גם המחיר בהתאם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלות על פג..

אנאבל גלוברמן
    17/01/2018

איך הדגם של פג בוק פלוס ספורטיבו? לא התנסיתי בו בחנות אבל בוחנת כמה אופציות ואשמח לשמוע את חוות דעתך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/01/2018

שלום אנאבל,

דגם מעולה וברמה גבוהה בהרבה מהכרום ובטח שמהדאבלין אך גם המחיר בהתאם.
    מה שכן חשוב לדעתי שבפג הבסיסית אני ממליץ לשדרג מספר דברים: להוסיף מזרן לאמבטיה כי היא אינה מרופדת מספיק לדעתי, להוסיף מזרן קומפי קוש לטיולון ולשדרג לשלדת S אלו דברים שמייקרים את המוצר בצורה משמעותית אך לדעתי הם חובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו