עזרה בבחירת סל קל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת סל קל
    גל
    16/01/2018

היי קובי,
    אנחנו לפני ילד ראשון וככל הנראה נקנה את הסלסה 2018 שהמלצת עליה, ועכשיו אנחנו מתלבטים לגבי הסלקל.
    המוכר בחנות המליץ לנו לקנות דוקא את האטון 1 ולא אטון Q בטענה ששניהם באותה רמת בטיחות אבל האטון 1 יותר מרווח ונוח לתינוק. לגבי הקייפיט הוא אמר שהוא מצויין אך לא מתחבר לעגלה וזו בחירה שלנו... באופן כללי אני לא מבינה את ההבדלים בין האטון 1 לאטון Q ולקייפיט 30...
    אשמח לעזרתך כי מוכרים בחנויות אומרים משהו אחד ופה בפורום נאמרים דברים שונים...
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת סל קל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/01/2018

שלום גל,

בטיחותית הQ דורג עם דירוג שווה ערך ל- 5 כוכבים בעוד אטון 1 עם 4 שזה דירוג מעולה אבל עדיין פחות טוב מהQ. אני מבין למה המוכר ממליץ על ה-1 דווקא כי הוא גם קל בהרבה מבחינת משקל, גם מרווח יותר לתינוק וגם בעתיד ניתן להסיר את הכיסוי הפנימי ולהרוויח עוד מרווח בעוד שהQ הוא AS IS כל הזמן בחלק של הראש. כמובן שיש גם פער מחיר מטורף.
    הקייפיט מגיע עם בסיס כלול במחיר אשר זול מהQ ללא בסיס וטיפה יקר מ1 ללא בסיס אבל זול בהרבה מה1 עם בסיס ודירוג הבטיחות שלו זהה לQ ורמת הנוחות שלו כמו ה1 ואף נוחה יותר מבחינת הזווית והגגון ולכן במכלול הכללי לדעתי הוא הסל קל המומלץ ביותר עם חיסרון ענק אחד שאין חיבור לעגלות וכפי שהמוכר אמר זה אך ורק תלוי בכם. אני אישית ויתרתי על החיבור והלכתי על הקייפיט וכשהיה צריך סחבתי ביד שזה תלוי במרחק שצריך לשאת.

בין הסייבקסים, גם כאן מאוד תלוי אם מוכנים טיפה להתפשר על רמת הבטיחות ואם לא אז Q.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו