טיולון מומלץ ועגלת תאומים מומלצת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון מומלץ ועגלת תאומים מומלצת
    רעות
    18/01/2018

שלום קובי
    עזרת לי בעבר כשילדתי את בתי הבכורה ואשמח לעזרתך כעת.
    בבית עגלת סולה של מאמאס אנד פאפאס. הקטנה בת כמעט שנה וכבר כבד לי איתה. אנחנו מחפשים טיולון קליל, שלא שוקל הרבה אך חזק ויציב שלא יתהפך בקלות חלילה (אבל עדיין עם משקל קל). גיסתי ממליצה על מקלארן אך אני לא הכי אוהבת את המראה שלו. על אף שאני מוכנה להתפשר. היא גם אומרת שהוא יכול לטפס מדרגות בעלייה.
    אחותי ממליצה על פג פראגו. מה אתה ממליץ? אולי בכלל חברה אחרת?
    בנוסף, אנחנו מצפים בסוף הקיץ לתינוק נוסף בעז"ה. הבכורה תהיה בת שנה וחצי בערך ואני מבינה שזה אומר שנצטרך עגלת תאומים. איזו עגלת תאומים תמליץ? שתהיה נוחה להיגוי ונסיעה, לא כבדה מידי ובכלל-נוחה לשימוש? ראיתי שיש גם דגמי רכבת. אשמח לעזרתך
    תודה וסוף שבוע נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/01/2018

שלום רעות,

לגבי טיולונים. המקלארן מעולות אך מאוד מיושנות במראה ויקרות במחיר. לדעתי צ'יקו לייטוואי 2 דומה בסגנון אך מעודכנת במראה וזולה יותר תהיה אופציה מעולה. כמובן שיש את הדור החדש של הטיולונים בעלי ידית אחת ולא שתיים כמקובל בעבר עם קיפולים קטנים שניתנים לעלייה למטוס כאשר בסגנון הזה יש את היויו המאוד יקרה, בובו, בובו 2 אשר מעולות אך לדעתי פחות נוחות לתינוק בהשוואה למקלארן או צ'יקו לייטוואי מכיוון שהן קטנות יותר.

לגבי תאומים מאוד תלוי אם רוצים עגלה עם אמבטיה לתינוק או מוותרים ורוכשים טיולון אשר יתאים מלידה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו