פג פרגו/ ג'ואי כרום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו/ ג'ואי כרום
    טל
    19/01/2018

היי קובי!
    יש לנו התלבטות בין הפג פרגו (ספורטיבו או קומפלטו - אנחנו לא כ"כ מבינים את ההבדל ביניהם) לבין הג'ואי (דלוקס או פרימיום). הדברים העיקריים שחשובים לנו הם בטיחות, נוחות קיפול ומשקל כולל.
    תודה רבה לך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו/ ג'ואי כרום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/01/2018

שלום טל,

בנוחות קיפול יש יתרון לפג. במשקל יתרון לג'ואי. בבטיחות אני מעריך שאין כל כך הבדל אך יש הבדל עצום באיכות כי בכל זאת פג מייצרים באירופה ולא בסין ולכן איכות ההרכבה והחומרים איכותיים יותר. כמובן שיש גם פער מחיר די גדול. החיסרון בפג מעבר למחיר הוא שלדעתי היא מצריכה רכישת אביזרים משלימים כדי שהעגלה תהיה טובה מאוד כמו: שדרוג לשלדת S, רכישת מזרן לאמבטיה ורכישת מזרן קומפי קוש לטיולון (ממליץ בכל טיולון לרכוש אותו). לגבי קומפלטו או ספורטיבו אין הבדל איכותי וההבדלים הם בעיצוב ובסוג הבד, היות ואני ממליץ לרכוש מזרן איכות הבד כלל לא רלוונטית כי איכות הבד של המזרן עדיפה בהרבה על הקומפלטו ולכן אני ממליץ על הגירסא הזולה יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו