מזרן בייבי טק אירופלואו טריפל או אימג'ן של שילב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן בייבי טק אירופלואו טריפל או אימג'ן של שילב
    חן
    20/01/2018

הי קובי.

נשמח לדעת את חוות דעתך לגבי ההבדלים בין מזרן איירפלואו טריפל מבית בייבי טק לעומת אימג'ן של שילב.
    תודה
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/01/2018

שלום חן,

הם די דומים ביתרונות כאשר לבייבי טק יש יתרון שבמזרן שלהם אין מעכבי בעירה (לדעתי באימג'ן הכמות נמוכה כך שאינה מסכנת). הבייבי טק גם זול יותר.
    יש הבדלי רכות ולכן אני ממליץ לבדוק בחנות מה נראה לכם יותר נח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירופלאו או מולטיפלאו זה אותו מזרן

חן
    21/01/2018

תודה רבה קובי!

ראיתי שאירופלאו מורכב מ3 שכבות עם הקשה והרכה הזו, מה שראיתי בפורום שלא כזה להיט שכן כה וכה עדיף מזרן נושם כמו באימגן ואין צורך בחלק הקשה שרק יכול לגרום לנזקים לפעוט.

הבנתי לא נכון?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/01/2018

שלום חן,

לא קראתי נכון וחשבתי שהכוונה למולטיפלואו.
    אכן האיירפלואו הוא סוג מזרן אחר שאני פחות ממליץ. הוא ממש לא יכול לגרום לנזקים ויעיל מאוד בצמצום סכנת חנק פשוט אני חושב שמזרנים ללא ספוג יעילים יותר וגם נוחים יותר לתינוק כי לא פעם שמעתי תלונות שהצד הקשיח במזרנים עם 2 או 3 שכבות קשיח מדי ולא נח לתינוקות. הסכנה היחידה שהם עלולים לגרום היא אסטטית בדמות סנדרום ראש שטוח אבל הם לא הגורם היחיד אלא מכלול גדול של דברים שהם חלק ממנו.

לסיכום אני ממליץ להתלבט בין המולטיפלואו לאימג'ן ופחות על האיירפלואו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו