המלצות עבור עגלה וסלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצות עבור עגלה וסלקל
    יעל
    23/01/2018

שלום רב, שמעתי המלצות על הפורום הזה בפורום אחר שקוראת בו. אני לקראת סוף הריון שלישי ב"ה וחושבים על לקנות עגלה וסלקל. אממה, התקציב לא בשמיים ולכן רוצה לשמוע מה הכי טוב במחיר סביר מבעלי נסיון. עגלה- חשוב לי שהעגלה תהיה קלה(נמצאים בקומה גבוההה בלי מעלית) וזזה טוב גם כשדוחפים ביד אחת. נחוה לתפעול-אם אפשר קיפול ביד אחת, בטיחותית וכמובן שכמה שיותר יפה:). בקיצור עגלה מומלצת,בטיחותית ולא יקרה-אני כבר אעשה השוואות למצוא את ההכי זולה. כנ"ל לגבי סלקל וכיסא בטיחות לבת השנתיים שלנו. שלא יתפוס הבה מקום באוטו אבל יהיה בטיחותי.
    תודה רבה בה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות עבור עגלה וסלקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/01/2018

שלום יעל,

יעזור מאוד אם אדע מה התקציב המקסימלי.
    בתקציב נמוך ההמלצה שלי לרוב היא ג'ואי כרום. אני חושב שלצורך שלך ארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס תתאים הרבה יותר אך היא יקרה הרבה יותר אלא אם כן הולכים על הדור הראשון של הדגם, הוא טיפה יקר מהכרום אך עדיין בתקציב נמוך (השאלה כמה נמוך מחפשים).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו