המלצה לעגלה ראשונה במושב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה ראשונה במושב
    יוחנן
    23/01/2018

שלום וברכה,
    מעוניניים לדעת מהי העגלה שתתאים לנו,גרים במושב,ללא מדרגות,גובה אישה:164,גבר:175.
    דרישות(חשיבות לפי הסדר):בטיחות,קיפול,נוחות.
    תקציב:עד 6000

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה ראשונה במושב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/01/2018

שלום יוחנן,

אין עגלה שמכילה את כל הדרישות וכמו שאני תמיד אומר, ככל שיהיה יותר נח לתינוק כך להורה יהיה פחות נוח ולהפך. יחד עם זאת אני בדעה שאנו כהורים ואנשים בוגרים מסוגלים להסתגל לחוסר נוחות וקצת תרגול ועבודה עם מוצר יביאו לכך שגם במוצר שנראה בהתחלה מסורבל אנחנו נתנהל איתו בקלילות.

לאור אלו ההמלצה שלי היא קודם כל הרטן. לדעתי הנדסת האנוש הכי מדהימה שקיימת לעגלת תינוק כאשר הדגשים הם בראש ובראשונה על נוחות התינוק, בטיחות התינוק ויכולת ניוד בכל שטח (שיש לזה גם השפעה מכרעת על נוחות התינוק). מדובר במוצר שמפותח ומיוצר בגרמניה וכמו בהרבה דברים אחרים זה תמיד צעד אחד קדימה. לדעתי לדרישות שלכם הקיפול טיפה פחות נוח אך כפי שהסברתי זה רק עניין של תרגול.
    אופציות נוספות למושב הם בוגבו באפולו שלדעתי פחות נוחה לתינוק ופחות נוחה בניוד.
    איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס, דומה להרטן בהרבה דברים ונוחה יותר לקיפול אבל האיכות פחותה מכיוון שמיוצרת בסין אבל עדיין בסדר גודל של מוצר ברמה הגבוהה ביותר.
    איי.בי.סי דיזיין סלסה, זולה משמעותית ולכן נותנת תמורה מלאה לכסף. נוחה לניוד, נוחה לקיפול, די קלה ועדיין יש נוחות גבוהה מאוד לתינוקות.

אני חושב שלמושבים יש חשיבות גדולה לעגלות בעלות מערכות קפיצים (בולמי זעזועים) ברמה גבוהה ולכן המלצתי על ה- 4 (למרות שלבאפולו אין כאלו אך גלגלים ענקיים יחסית מפצים על כך).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי הרטן

יוחנן
    04/02/2018

תודה על המענה.
    אין באיזור שלנו מכירה של עגלות ההרטן והאופציה היחידה שלנו היא להזמין אותה באינטרנט מבלי לראות/לנסות לפני הרכישה.
    רצינו לשאול האם היית ממליץ על רכישת עגלה בצורה כזו או שלא מומלץ לוותר על הניסיון המקדים בחנות (שם גם יוכלו להסביר על הקיפולים וכד)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/02/2018

שלום יוחנן,

באיזה איזור אתם גרים?
    אני כן ממליץ להתנסות עם המוצר טרם הרכישה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו מהצפון

יוחנן
    05/02/2018

איזור נהריה.
    לא ראינו באיזור הזה חנות שמוכרת את ההרטן.
    אולי אתה מכיר?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/02/2018

שלום יוחנן,

אם זה עוזר העגלה נמכרת בבייבי לאב בעפולה.
    אני המשווק של המותג אז אני אמור להכיר ;)

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יוחנן
    08/02/2018

אז למה שלא תרחיב את ההפצה גם לאזור שלנו? :)
    וברצינות, נשמח לדעת איזו עגלה היא השניה בעדיפות אחרי ההרטן אבל עונה על הדרישות שלנו (בטיחות, נוחות לתינוק, גרים במושב וכו)
    האם הבוגבו תתאים לנו? איזה מבין הדגמים עדיף(באפלו או קמיליון)?
    או שעגלת איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס יותר טובה מהבוגבו? לא ככ מתלהבים מהייצור בסין.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/02/2018

שלום יוחנן,

לגבי הרטן, היכולת ייצור של מפעל גרמני שעובד כ- 10 שעות ביום, 5 ימים בשבוע היא נמוכה ביחס לסינים שעובדים 24/7 פרט לחודש פברואר שהם בחופש. לכן לצערי הכמויות מאוד קטנות ואני ניסתי לכוון למקסימום פריסה. ניתן ליצור קשר מולי בדף פייסבוק של הרטן ישראל ותתנו לי אזור מדויק יותר ואולי אבדוק אופציה לשים עגלת דוגמא בחנות קרובה (יש לזה מעט חסרונות שאוכל להסביר באופן פרטי).
    לגבי בוגבו, הבאפולו תתאים יותר אך היא ירדה מפס הייצור, דגם שנקרא פוקס אמור להחליפה בזמן הקרוב (הושק השבוע באירופה).
    הממבה פלוס לדעתי עדיפה אך ככל שידוע לי היא נמכרת רק במרכז.
    לצערי רוב העגלות כולל בוגבו ואיי.בי.סי מיוצרות בסין.
    בייצור אירופאי אני ממליץ לבדוק את אינגלזינה קוואד אבל אני לא יודע אם היא עדיין משווקת בארץ, צריך לבדוק בשילב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו