המלצה לגבי המלצה לעגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לגבי המלצה לעגלה
    ריקי
    26/01/2018

היי
    אני גרה בשוויץ,אני הולכת ללדת במאי ומחפשת עגלה שתענה על הקריטריונים הבאים ,אשמח אם תמקד אותי.
    1. בעלי גבוה 1.82
    2. עגלה שתעמוד בקור השוויצרי ,משמע שאפשר לשים לו מספיק כיסוי שיכנס לעגלה
    3. כוללת טיולון מעולה וחזק למדרכות העיר העתיקה והשלג,דו כיווני לראות את הילד.
    4. קלה לקיפול ולא ממש כבדה
    5.נטייה לבוגוגבו קמיליון
    תודה תודה
    ריקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לגבי המלצה לעגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2018

שלום ריקי,

בשוויץ ובגרמניה הנטייה לבחור הרטן או איי.בי.סי דיזיין, אלו עגלות שתוכננו לעמוד בתנאים קשים מבחינת ניוד בזכות מערכות קפיצים ייחודיות שאין בקמיליון, הן טיפה יותר כבדות אבל בתמורה מקבלים מוצר נח יותר לתינוק, נח לניוד עם פחות הרגשה של כל רעידה מהדרך עבור התינוק. הרטן עדיפה בקטע של נוחות התינוק אבל עם משקל ונוחות קיפול חשובים הייתי ממליץ לבדוק את הסלסה 2018 שגם מעולה לגבוהים (בניגוד לקמיליון) גם בזכות אמבטיה וטיולון גבוהים וגם בזכות העדר סרן אחורי בין הגלגלים שגבוהים נוטים להיתקל בו בזמן הליכה. הסלסה שוקלת כמו הקמיליון ונוחה ממנה לקיפול וגם זולה ממנה.
    אם מוכנים להתפשר על המשקל אז ניתן לבדוק גם עגלות של חברת טטוניה או אמאליונגה (שלא נמכרות בארץ) ודומות מאוד להרטן באיכויות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו