סלקל ועגלת אויסטר זירו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל ועגלת אויסטר זירו
    אנה
    29/01/2018

קובי שלום, פעם ראשונה שאני מפרסמת בעצמי למרות שנעזרתי רבות בפורום שלך!
    יש לי שאלה. אני חושבת שסגרנו על עגלה( אויסטר זירו) למרות החיסרון של טיולון דו כיווני. לקחנו לתשומת ליבנו אבל את הטענות שהבאת בנושא מבחינת הדיבור עם הילד וכו'. עכשיו אנחנו מתלבטים לגבי האם יש סלקל שיכול להתחבר לעגלה, אבל בטיחות היא מספר 1 מבחינתנו( כלומר אם הסל קל שמתחבר לעגלה לא הכי בטוח, נוותר על החיבור). יש לך המלצות לסל קל שכזה? בגלל שיש לנו 2 מכוניות נקנה גם כסא בטיחות מגיל אפס, בהמלצתך את צ' יו נקסטפיט שאתה ממליץ עליו כל הזמן. וגם, רציתי לשאול לגבי איזופיקס, מה המשמעות שלו? עד עכשיו לא הבנתי... הבנתי שאפשר להוציא כך בקלות את הסל קל, אבל האם גם יש לו משמעות בטיחותית? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל ועגלת אויסטר זירו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/01/2018

שלום אנה,

ניתן לחבר סל קלים כאשר סייבקס אטון Q הוא הבטוח ביותר אך גם יקר מאוד. חשוב להבין שאני ממש לא ממליץ לחבר סל קל לעגלה מכיוון שזה מסכן את בריאות התינוק. בשהייה רצופה מעל לחצי שעה יש סכנה לדרכי הנשימה. בשהייה של מעל 45 דקות ביום (לא חייב ברצף) עלולים להיגרם נזקים אורטפדיים בגלל מבנהו הקמור של הסל קל. לדעתי עדיף לא לחבר סל קל לעגלה ולהישאר עם מה שבחרתם או להחליף למוצר דו כיווני.

לגבי איזופיקס, זו מערכת התקנה חכמה שנוספה לסל קלים וכיסאות הבטיחות. יצרני הרכבים בעולם חויבו משנת 2003 להתקין עיגון פלדה המחובר לשלדת הרכב ויצרני המושבים מייצרם את העיגון שנתפס עליו (לא כולם). המטרה פשוטה:
    כאשר נתנו להורים ואפילו אנשי מקצוע לחגור כיסא או סל קל אחוז הטועים היה מעל ל- 70% כאשר עם איזופיקס האחוז היה פחות מ- 5%. כיום עם התקדמות הטכנולגיה הסיכוי לטעות הוא אפסי. בנוסף חלק קטן מהיצרנים כבר מיצרים מושבים שגם עם חגורת הבטיחות ההתקנה קלה ולא מסובכת וזה קיים בעיקר במוצרי הדגל היקרים של היצרנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו