המלצה לעגלה עם טיולון דו כיווני. חזקה וגבוהה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה עם טיולון דו כיווני. חזקה וגבוהה
    מרים
    29/01/2018

שלום, אני צריכה המלצה לעגלה חזקה גבוהה עם טיולון דו כיווני וסלקל. לא ככ חשוב לי אמבטיה. מתקפלת בקלות. אני נוסעת גם באוטובוסים ושתהיה נוחה גם למדרגות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/01/2018

שלום מרים,

לדעתי איי.בי.סי דיזיין סלסה עונה לדרישות אך היא נמכרת רק עם אמבטיה.
    ללא אמבטיה הג'ואי כרום תענה יחסית טוב לדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! מה עם ארמדילו של מאמאס ופאפאס?

מרים
    31/01/2018

הבנתי שרוב העגלות נמכרות עם אמבטיה אז אני לא אתנגד לזה..אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של העגלות שהצעת ובנוסף אם המאמאס אנד פאפאס ארמדילו טובה גם כן. התקציב שלנו הוא בסביבות ה3000 ואם אפשר, כולל סלקל.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/02/2018

שלום מרים,

הארמדילו נמוכה וצרה אבל נוחה מאוד להורה מבחינת משקל, נוחות קיפול וגודל קיפול ולכן על כף המאזניים עומדים נוחות ההורה מול נוחות התינוק.

הכרום באמצע עם נוחות סבירה לתינוק, נוחות ניוד סבירה, נוחות קיפול סבירה ומשקל סביר. היא כן גבוהה וזולה משמעותית מבין השלושה. בעניין עמידות וחוזק לדעתי מהשלושה היא הפחות טובה.

סלסה, לדעתי היא הנוחה ביותר לתינוק בעיקר בשל הרוחב, עובי המזרן באמבטיה והריפוד, גגונים עדיפים, נוחות ניוד עדיפה, הגבוהה מבין השלושה. היא הנוחה מבין השלושה לניוד + מערכת קפיצים מדהימה אשר עולה בכמה רמות על הכרום או הפליפ ולכן גם מקלה בעליה וירידה ממדרכות ומדרגות וגם מונעת מהתינוק להרגיש רעידות ומכות מהדרך.
    הכבדה מהשלושה אך לא באופן חריג (כקילו יותר), כמו הכרום הקיפול סביר וכך הגודל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ממש!

מרים
    05/02/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו