מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת מוצי IGO או אינגלנזינה טרילוגי?הדס05/02/2018
שלום,
מתבלטת בין 2 העגלות, הריון ראשון. אשמח לקבל חוות דעת על 2 העגלות. המון תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/02/2018שלום הדס,
מדובר ב2 עגלות שמנוגדות מאוד אחת לשנייה ולכן אם תצייני דרישות ודברים חשובים יהיה יותר קל לי לכוון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
הדס07/02/2018היי שוב :)
אני גרה בבניין עם מעלית ויש לי רכב משפחתי.
כך שבגדול חשוב לי לשמוע על יתרונות וחסרונות של כל עגלה כיון ששמעתי על שתיהן הרבה.
חשוב לי שהעגלה תהיה יציבה ובטיחותית ונוחה לתינוקת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/02/2018שלום הדס,
שתיהן פונות לקהלים שונים.
המוצי פונת להורים שמחפשים מוצר טרנדי עם מראה ייחודי ומרשים ולעומת זאת מוצר כבד ומסורבל ללא ערך מוסף מעבר לעיצוב.
האינגלזינה מצד שני פונה לפרקטיות עם קיפול מהיר ביד אחת, כמו גם גודל מאוד קומפקטי לאחר הקיפול. מצד שני היא פחות נוחה לניוד בגלל גלגלים קטנים יחסית.
יציבות תקבלי כמעט בכל עגלה בשוק כמובן שככל שהמשקל עולה כך גם היציבות תהיה טובה יותר.
הבטיחות זהה בשני החברות בגלל דרישות התקנים בעולם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטורנדו
הדס09/02/2018תודה! ומה דעתך על הטורנדו של איה בייבי בהשוואה לאחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/02/2018שלום הדס,
לדעתי זה כבר לרדת ברמה מכיוון שמדובר במוצר סיני שהוא פיתוח סיני, לדעתי כמו המוצי היא כבדה ויחסית צרה. היתרון היחיד שלה הוא במחיר ולא מעבר אבל גם במחירה יש אלטרנטיבות טובות יותר לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה :)
הדס14/02/2018תודה רבה קובי.
שאלה נוספת ויותר מפורטת-
הגובה שלי 1.58 ושל בעלי 1.70 , מבחינת רכב לא מוגבלים במקום ויש מעלית בבניין.
חשוב לי כפי שאמרתי שהעגלה תהיה נוחה לתינוקת ויציבה.
התקציב שלנו עד 4500 ש"ח
שמעתי תגובות טובות גם על אינגלנזינה/ מוצי איי גו/ מאמס אנד פאפאס אורבו וארמלידו
מה דעתך? והאם יש לך עגלה נוספת שיכול להמליץ לנו עליה?
שוב המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/02/2018שלום הדס,
המוצי לדעתי כבדה מבלי לתת ערך מוסף לכך פרט אולי לעיצוב ונוחות ניוד אבל האמבטיה והמושב יחסית צרים ומעגלה כבדה הייתי מצפה שתהיה סופר מרווחת לתינוק.
האורבו לא מוצלחת בגלל גלגלים קטנים, דגם הסולה של אותו יצרן זול יותר, מציע אמבטיה וטיולון די זהים ונוחות ניוד ואמינות טובים יותר.
ארמדילו מציע בעיקר יתרון להורה בקיפול, גודל הקיפול והמשקל ומצד שני פחות מרווחת ונוחה לתינוק.
אינגלזינה בדומה לארמדילו רק מרווחת יותר לתינוק ומצד שני פחות נוחה לניוד בהשוואה לשאר העגלות (אם לא כוללים את האורבו).
היות ויש רכב מרווח ואין צורך לשאת את העגלה יותר מדי אפשר לדעתי אפשר לבדוק את אינגלזינה קוואד אשר מרווחת ונוחה לניוד אבל טיפה כבדה, פג פרגו בוק פלוס אשר מרווחת ומציעה נוחות ניוד סבירה, איי.בי.סי דיזיין אשר מרווחת וסופר נוחה לניוד וגם יחסית סבירה במשקל וגודל הקיפול, הרטן וי.איי.פי, טיפה כבדה אבל הכי נוחה לתינוק וגם בניוד אחת הטובות ביותר שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההתערבות בשרשור, אבל..
חנה10/02/2018אשמח מאד להסבר על האינגליזינה- מה זה אומר שהיא פחות נוחה לניוד?
האם זה פחות נוחה לנסיעה כשהתינוק בה? או לניוד כשהיא מקופלת? תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/02/2018שלום חנה,
הכוונה היא לנוחות נסיעה יחד עם תינוק כשעגלה פתוחה.
ממליץ לשים בכל עגלה טרם הרכישה משקל של 9 ק"ג, לטייל איתה בחנות ומחוצה לה ולנסות לעלות ולרדת מדרכה ובכך להרגיש את נוחות הנסיעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)