מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין בוגבו לסלסהדנה06/02/2018
היי קובי כבר פניתי בנושא ועוד מעט בעלי יזרוק אותי מהבית אחרי שסגרנו את הסלסה החדשה בחנות, שיניתי לבוגבו קמיליון. ההזמנה כבר נמצאת בחנות. בזמן האחרון שוב מתלבטת.. אני רואה הרבה הורים ברחוב מעמיסים את הסל למטה גם אם זה תיק בית ספר של הילד הגדול ובבוגבו במנח אמבטיה אין מצב לשים אין מספיק מרווח. זה לא נראה לי קריטי בהתחלה אבל עכשיו אני חושבת שזה דיי חסרון.. ודבר נוסף העגלה עד 17 קג בעוד שסלסה עד 25? ראיתי מקומות שרשום עד 25 וחלק עד 18...מה הנכון? הבכורה תמיד היתה אחוזון 90 מניחה שגם הילד הבא יהיה לא קטן.. שוקלת להחזיר את ההזמנה לסלסה וזהו..
ושאלה נוספת מה דעתך על עגלת בבה קר? הדגם שבקובץ המצורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/02/2018שלום דנה,
לגבי הסל, זה נכון שמעמיסים עליו המון ומניסיון זה גדל שיש 2 ילדים (עוד לא יודע איך זה עם 3). בנוסף כשאין סל גדול אני רואה הרבה שמשתמשים בפתרון של תליית ווים שלדעתי זה דווקא מסכן את התינוק ופוגם ביציבות העגלה.
לגבי המשקל. נתון היצרן זה עד 25 ק"ג ולכן זה הנתון המדויק, יחד עם זאת חשוב לציין שמכון התקנים בישראל בודק רק עד 15 ק"ג ולכן בתקן הישראלי סביר שהיא מאושרת 15 ק"ג אבל בתקן האירופאי 25 ק"ג ולכן לדעתי אין בעיה להשתמש עד 25 ק"ג.
לגבי הבבה קאר, לדעתי פחות מוצלחת מהשניים, יש לה בעיקר עיצוב מרהיב ואמבטיה ענקית אך היא כבדה משמעותית ופחות נוחה לניוד באופן משמעותי ובנוסף מאוד קשה לעלות ולרדת איתה מדרכות יחד עם תינוק בתוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)