מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי עגלה לילד ראשוןמורן06/02/2018
היי קובי,
אני בהתלבטות לגבי עגלה הסתכלתי על הארמדיליו xt2 , על המיוס והפריאם. אני מחפשת עגלה שתהיה מצד אחד לא רחבה מדי וקלה לקיפול, שהקיפול יהיה עם הטיולון, שהיה יציבה מספיק ושתחזיק לאורך שנים. כמעט הייתי סגורה על הארמדילו אך כרגע מתלבטת כי אני מפחדת שהיא צרה מדי ולא תהיה נוחה לילד בחורף. יש עגלה שעונה על הקריטריונים והמושב בה והאמבטיה יותר מרווחים? אין לי בעיה להשקיע רק שבאמת שיהיה שווה את זה.
תודה מראש, מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/02/2018שלום מורן,
מה שאת מתארת זו בדיוק הבעיה בבחירה.
ככל שהעגלה תהיה מרווחת יותר ונוחה יותר לתינוק כך המשקל יעלה ולהפך ולכן צריך להלחיט אם מוכנים עבור נוחות התינוק "לסבול" משקל כבד יותר. חשוב לציין שכל עוד לא גרים בקומה גובהה ללא מעלית עניין המשקל לדעתי לא צריך לשחק תפקיד כי אז ההרמה והרגשת המשקל יתבטאו רק בהרמה לרכב ולא מעבר, עניין שלוקח מספר שניות. חזרתי כעת מגרמניה ולא ראיתי מיוס אחת ולא ארמדילו אחת, מה שכן זה בעיקר עגלות ענקיות ומרווחות לתינוק ולניוד כי שם המנטליות היא קודם כל התינוק ונוחות הניוד ורק בסוף נוחות ההורה וזה בניגוד גמור לישראל.
הפריאם שונה לחלוטין מהשניים. המיוס לדעתי פחות טובה מהארמדילו וכן הארמדילו מאוד צרה ולכן נוחות התינוק תהיה בה יחסית מוגבלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות לגבי עגלה לילד ראשון
מורן08/02/2018היי, תודה על התשובה המהירה.. בהחלט נתת לי נקודה למחשבה לגבי המשקל!
ובכל זאת תוכל לפרט על הפריאם? מושב הטיולון מספיק מרווח? שווה את המחיר שלה?
בנוסף ראיתי שיש את העגלה GoodBaby maris שנראית לי גם מתאימה רק שלא הצלחתי למצוא פרטים אם היא מספיק מרווחת ונוחה לילד.
תודה מראש, מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/02/2018שלום מורן,
הפריאם בהחלט מרווחת ונוחה לתינוק ולכן משקלה יחסית כבד.
לדעתי מחירה הגיוני אך אפשר במחיר די דומה ומשקל די דומה לבדוק את עגלות הרטן שלדעתי עדיפות או איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס.
המאריס לא מוצלחת, הדגם הופסק להיות מיוצר ולא מזמן הוצגה מאריס 2 ששיפרה המון חסרונות שהיו בדור הראשון ולכן אני פחות ממליץ ללכת על דגם זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)