אני ואשתי מתלבטים בין מספר עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אני ואשתי מתלבטים בין מספר עגלות
    קובי סופר
    07/02/2018

היי קובי,
    קודם כל המון תודה על הזמן שאתה משקיע, הידע וההכוונה.
    זה מאוד מוערך !

אני ואשתי מתלבטים בין מספר עגלות -
    אינגליזינה טרילוג'י, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT2 וסייבקס אייריס אם אייר.

מבחינת צרכים ופרטים יבשים - אני ואשתי גרים בבניין בקומה ראשונה עם מעלית, חניה במרחק של מטרים ספורים מהכניסה עם דרך סלולה \ מרוצפת.

יש לנו קיה פיקנטו (כרגע, בעוד מספר חודשים ככל הנראה נחליף לסיאט איביזה או מקבילה).

אשתי בגובה 1.62 ואני בגובה 1.80.
    ככל הנראה פחות נצטרך נסיעה בשטחים קשים ויותר חשוב לנו משקל, יכולת קיפול, קלות היגוי ונוחות התינוק.

ערכתי השוואה בין ה3 וכיום מחיריהן של הפליפ ושל הטרילוג'י זהים (כ3000 ש"ח) ושל הסייבקס כ1000 ש"ח פחות.

ראיתי שרשמת בעבר שהחסרון הגדול של הסייבקס הוא חוסר היכולת להשכיב ב(קרוב ל) 180 מעלות אבל ראיתי סרטון שמדגים דווקא שזה כן אפשרי .

הבדלים "משמעותיים" אחרים הם הגלגלים של הפליפ שיותר עמידים, יכולת הקיפול הכי קלה היא של הטרילוג'י אבל אין לה ידית מתכווננת.

כל היתר די זהה - משקל דומה מאוד, לכולם כיסא מתהפך וכו'.

הסייבקס פחות יפה (אבל זו דעה אישית וגם אמורה פחות להשפיע בבחירה, לדעתי).

אשמח לשמוע מה דעתך,
    איתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/02/2018

שלום איתי,

לגבי הסייבקס, הזווית שראית נראית כמו 180 אבל יש שקע בין הגב לישבן. יש להם דגם חדש שמחליף את האייריס שנקרא בלאוס והוא כבר עדיף וטיפה יותר יקר. כמובן שביחס ל2 האחרות הסייבקס היא הגדולה ביותר לקיפול והמסורבלת ביותר לתפעול ולכן אם היא קרוצת לכם ממליץ להתנסות בכל האופציות של הקיפול והתפעולים השונים ולראות אם היא מתאימה לכם.

לגבי טרילוג'י, היא הכי נוחה לקיפול, המרווחת ביותר, מיוצרת באירופה ולכן איכות ההרכבה והחומרים טובים יותר. מצד שני הכי פחות נוחה לניוד לדעתי והסל קל שמתחבר אליה לדעתי לא מומלץ.

לגבי הפליפ, לדעתי עם תרגול הקיפול שלה די קל כמו הטרילוג'י, בנוחות הניוד היא בין לבין, גודל הקיפול קטן משמעותית מהסייבקס ולא גדול בהרבה מטרילוג'י.

לדרישות שלכם מהשלוש הייתי ממליץ להמתקד יותר בטרילוג'י ובפליפ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !

איתי
    07/02/2018

מעולה, תודה רבה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

איתי
    10/02/2018

היי קובי,
    שמנו לב שהעריסה והטיולון יותר קשיחים בטרילוג'י מאשר בפליפ.

מצד אחד מרגיש שעדיפה רכות מבחינת נוחות לתינוק, מצד שני הבנתי שדווקא קשיחות חשובה

אשמח לשמוע את דעתך,
    איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות המשך (2)

איתי
    10/02/2018

ראשית, למען יתר קוראים הפורום שרוצים את ההשוואה בין הטרילוג'י לXT2 -
    ככל הנראה נרד מהפליפ XT2 ,למרות שביחס לאינגליזינה יש לו גלגלים גדולים יותר \ עבירות טובה יותר, מזרן אמבטיה יותר עבה \רך, מדרך רגליים ארוך יותר, ידית טלסקופית שחשובה לי כי לפעמים אני מרגיש שאני נתקל בהליכה בתחתית הטרילוג'י בחנות וסל נשיאת חפצים גדול משמעותית שקל יותר לגשת אליו.

לאינגליזינה יש אמבטיה גדולה יותר (משמעותית) וחופה (עבור צל) גדולה משמעותית. והקיפול שלה נוח פי כמה.

החלטנו שאלה יותר חשובים לנו.
    -------------

שנית, עוד מס' שאלות ברשותך -
    קראתי על הABC דיזיין והסתקרנתי. נלך לראות את הסלסה 4 והממבה פלוס השבוע (למרות שאנו מחפשים עגלות סביב המחיר של 3000 ש"ח).

הבנתי שאחד החסרונות של דגם הסלסה הוא חוסר היכולת להשכיב ב180 מעלות אבל יש כרית שמאפשרת את זה - האם יש דגם ספציפי או שם לכרית הזו ? היכן ניתן לרכוש אותה ומה עלותה אם ידוע לך?

את דגם הממבה פלוס לא הצלחתי למצוא בזאפ - אם אתה מכיר טווח מחירים וחנויות באזור המרכז אשמח לקבל.

האם יש הבדלים משמעותיים בדגמי 2 העגלות הנל (של ABC דיזיין) בין דגמי 2016-2017 \ 2018 ?

קראתי בפורום גם שלאינגליזינה יש דגם בשם קוואד שלדעתך הוא יותר מומלץ מהטרילוג'י. אני רואה שעכשיו הוא נמכר בהנחה בשילב ב2500~ ש"ח (חבל רק שרק ב2 צבעים מכוערים, לטעמי). אשמח להבדלים העיקריים בינו לבין הטרילוג'י לדעתך.

אם אני זוכר נכון האמבטיה של הקוואד ושל הטרילוג'י זו אותה אחת. האם יש הבדל משמעותי ביניהן (מבחינת גודל ופרמטרים חשובים אחרים) לבין זו של הסלסה?

ושאלה אחרונה (שנוגעת לקושי-רכות האינגליזינה) -
    הבנתי שיש אפשרות לרכוש כרית \ מזרון הן לאמבטיה. יש דגם מומלץ \ ספציפי ?

אני יודע שלטיולון המלצת על קומפי קוש. האם זה מומלץ גם עבור הטיולון של אינגליזינה ומה מומלץ עבור האמבטיה?

המון תודה והערכה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/02/2018

שלום איתי,

לגבי הקשיחות, אין בזה יתרון והמטרה של הקשיחות לצמצם סכנת חנק כאשר התינוק על הבטן, היות וזו עגלה ותמיד התינוק מולכם אין לדעתי צורך בקשיחות שלדעתי פחות נוחה לתינוק ולכן אני ממליץ שאם הולכים על האינגלזינה לרכוש מזרן לאמבטיה (יש אוניברסליים ויש מקורי). לגבי מזרן לטיולון הקומפי קוש מצוין לאינגלזינה.

לגבי סלסה, אין לה שכיבה מלאה ויש מזרן יעודי של היצרן שיגיע בהמשך השנה לארץ, כרגע לא נמכר בישראל.
    הממבה פלוס מציעה מושב כמו של הסלסה עם לחצן שגם מאפשר שכיבה מלאה ובכך נהנים מכל היתרונות של הזוויות אבל גם מקבלים בשל כך מוצר הרבה יותר כבד.
    היא נמכרת מעל ל- 4 אלף לדעתי.

לגבי הקוואד לדעתי היא עדיפה על הטרילוג'י, האמבטיות די זהות אבל לדעתי מה שחשוב הוא המושב שבקוואד לדעתי הוא יותר תומך וגם יכולת הניוד עדיפה וכך גם בלימת הזעזועים. מצד שני היא כבדה יותר והרבה יותר מסורבלת לקיפול ולכן לא מתאימה לכל אחד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו