עגלה ראשונה - התלבטות בין ארמדילו XT לבין טרילוג'י

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה - התלבטות בין ארמדילו XT לבין טרילוג'י
    נופר
    08/02/2018

היי קובי,
    הורים בפעם הראשונה בעז"ה ומתלבטים בין מספר דגמים: ארמדילו XT, אנגליזינה טרילוג'י או סייבקס מיוס.
    חשוב לנו נוחות התינוק ,איכות נסיעה ושלא תהיה מסורבלת לקיפול אבל גם תקציב נכנס לתמונה..
    מעיון בפורום ראינו שאתה ממליץ לא פעם על אי.בי.סי סלסה ונשמח לדעת מה ההיתרונות שלה על פני אלו שציינתי.
    קצת פרטים - שנינו מעל 1.70 , גרים בקומה ראשונה עם מעלית ורכב מסוג טויוטה יאריס.
    תודה ,
    נופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/02/2018

שלום נופר,

אני לא פעם מסביר שככל שהעגלה נוחה יותר להורה כמו הפליפ או המיוס כך היא לדעתי פחות נוחה לתינוק (אמבטיה צרה, טיולון צר, וכו'). כמוכן הן נמוכות מאוד שזה גם לא נח להורה ובעיקר לאשה לאחר לידה וגם לא נח או בריא לתינוק שיושב בגובה פליטות האגזוזים לעומת מושב גבוהה שמרחיק מהם. כמו כן הגלגלים קטנים מה שמוריד מיכולת ההיגוי ובלימת הזעזועים פחות טובה מה שמוריד שוב מהנוחות של התינוק בעיקר בדרכים משובשות. מצד שני ככל שניקח מוצר שיספק נוחות לתינוק, גובה, נוחות ניוד ובלימת זעזועים כך המשקל יעלה.
    הסלסה מספקת נוחות ניוד, בלימת זעזועים מדהימה, גובה, מרווח, הצללה ויחד עם כל אלו משקלה יחסית סביר ולא גולש למשקלים של 13 או 14 ק"ג כמו עגלות שמספקות את היתרונות האלו. כמו כן הקיפול שלה די נח וסביר בגודל ולכן אני נוטה להמליץ עליה למי שיכול להתמודד עם טיפה יותר משקל וגודל הקיפול.

בין העגלות שרשמת, לדעתי הפליפ מוצלחת יותר מהמיוס והטרילוג'י תהיה יותר נוחה לתינוק מבחינת מהרווח הפנימי אבל פחות נוחה לניוד ולעליה וירידה ממדרכות, כמו כן הסל של קטן ולא כלכך נגיש ולסיום הסל קל היחיד שמתחבר עליה לדעתי לא מומלץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות נוספת

נופר
    13/02/2018

היי,
    קודם כל תודה על התשובה!!!! הלכנו לראות את העגלה סלסלה ובאמת התרשמנו ממנה.
    עדיין רצינו לשמוע את דעתך על עגלת אוקרו של מאמס אנד פאפס בהשוואה לאינגליזינה ולסלסלה.
    ושאלה נוספת-האם זה בריא לתינוק לישון באמבטיה ולא בעריסה בחודשים הראשונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/02/2018

שלום נופר,

על האוקרו אני לא ממליץ מכיוון שאם אני משווה לארמדילו פליפ XT אנחנו נקבל נוחות ניוד עדיפה אבל משקל כבד בהרבה ועדיין מושב טיול ואמבטיה סופר צרים. לאור זאת אני לא רואה שום סיבה מוצדקת לרכישתה ובעיקר שהיא לא תואמת לדרישות שלכם.
    הסלסה בהשוואה אליה מספקת נוחות ניוד עדיפה יותר, משקל קל יותר ומושב ובעיקר אמבטיה רחבים יותר שזה יותר למי שיתן לתינוק לישון בה בחודשים הראשונים.
    האינגלזינה קלה יותר מכולן וקטנה יותר לקיפול, מרווחת כמו הסלסה אבל לדעתי פחות נוחה בניוד ולעליה וירידה ממדרכות, כמו כן הסל שלה קטן ולא נגיש. חיסרון נוסף לחלק קטן (אלו שירצו לחבר סל קל לעגלה) הסל קל היחיד שמתחבר אליה פחות טוב מאלו שמתחברים למאמאס או לאיי.בי.סי.

מבחינת שינה באמבטיה, בריא מאוד ויש המון תינוקות שמעדיפים ולא מסוגלים לישון בשום מקום אחר. האמבטיה נותנת חמימות שאין בעריסה או מיטה וגם סגורה יותר וגורמת לתינוקות הרגשה של רחם (בעיקר שהגגון מכסה ואפילו שאין שמש, הוא מזכיר את הבטן מבפנים). לכן לא מפתיע אותי שאני שומע מהורים רבים שרק באמבטיה התינוק נרדם.
    החיסרון היחיד שיש לקחת בחשבון, ברגע שהאמבטיה תהיה קטנה (וזה היתרון העצום של הסלסה והאינגלזינה) יהיה קשה להעביר למיטה אבל בגילאים מאוחרים יותר זה יותר פשוט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו