מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי החלפת עגלהשני11/02/2018
שלום. יש לי כרגע את העגלה של מאמס אנד פאפס אורבו 2, ואני ממש לא אוהבת אותה ומתחרטת שקניתי.
העיצוב מפריע לי וגם מרגישה לא יציבה בעיקר בכבישים ודרכים משובשות.
יש המלצה על עגלה אחרת שתיהיה נוחה לתינוקת?
(כרגע בת חמישה חודשים)
חשוב לי קיפול קל,שיהיה נוח לתינוקת, המשקל פחות קריטי אבל רצוי לא הכי כבד ולא מחיר גבוה כי גם ככה אני אפסיד כסף על האורבו שקניתי ולא בא לי להוסיף יותר מידי ככה שמחיר העגלה צריך להיות סביב ה3000 .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/02/2018שלום שני,
כפי שאני ממליץ כאן הרבה, הסולה 2 של אותו היצרן מוצלחת פי כמה וגם זולה יותר. קצת מעל לתקציב אני ממליץ על סלסה 2018 של איי.בי.סי דיזיין ואם לא רוצים לעבור את ה- 2000 אז ג'ואי כרום תיתן מענה יחסית טוב אבל נוחות הניוד שלה לא בהרבה יותר טובה בהשוואה לאורבו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על האורבו
שני12/02/2018הי תודה על התשובה,
עוד שאלה בעניין האורבו2,
בטיולון במצב שכיבה מלאה הראש של התינוקת נוטה אחורה ונמוך יותר מהגוף.
התשובה של החנות היא שככה העגלות של מאמס אנד פאפס ואין מה לעשות כי יש לזה אישור של מכון התקנים ולשלוח את העגלה לתיקון זה סתם בזבוז כי כבר כמה התלוננו על זה והתשובה זהה ובנוסף עוד נאמר שלמה אני ישים במצב שכיבה שהיא תישאר במצב שבין השכיבה לישיבה (בת חמישה חודשים כן?)
ואני לא מבינה איך יכול להיות הגיוני שאנשים בחנות מסתכלים כולל הבעלים אומרים שהראש נוטה אחורה אבל מבחינת החברה זה תקין!
ניתקלת אולי בעבר בבעיה הזאת ? זה באמת יכול להיות תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/02/2018שלום שני,
ממש לא תקין ועלול לסכן את בריאות התינוק!
אסור בתחליט האיסור שהראש יהיה נמוך מהגוף כי אז זרימת הדם יורדת לראש ועלולה לסכן את התינוק!
לא מקובלות עליי תשובות כאלו של חנויות ואני ממליץ לפנות ישירות ליבואן מיה בייבי ולדבר איתם. כמו כן בעבר שלחו לי לכאן תמונות של אורבו בהן הריתוך של המושב נסדק/נשבר ואולי זה הגורם המשפיע על המצבים. בכל אופן לא להשתמש בשכיבה עד שהמוצר לא תקין.
כמו כן ניתן גם לפנות למכון התקנים ולברר באיזה זווית המושב היה במצב השוכב ולבדוק את הזווית אצלכם אם תשובת החברה לא תשביע את דעתכם למרות שאני בטוח שמהם תקבלו טיפול טוב יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)