התייעצות לגבי החלפת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי החלפת עגלה
    שני
    11/02/2018

שלום. יש לי כרגע את העגלה של מאמס אנד פאפס אורבו 2, ואני ממש לא אוהבת אותה ומתחרטת שקניתי.
    העיצוב מפריע לי וגם מרגישה לא יציבה בעיקר בכבישים ודרכים משובשות.
    יש המלצה על עגלה אחרת שתיהיה נוחה לתינוקת?
    (כרגע בת חמישה חודשים)
    חשוב לי קיפול קל,שיהיה נוח לתינוקת, המשקל פחות קריטי אבל רצוי לא הכי כבד ולא מחיר גבוה כי גם ככה אני אפסיד כסף על האורבו שקניתי ולא בא לי להוסיף יותר מידי ככה שמחיר העגלה צריך להיות סביב ה3000 .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי החלפת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/02/2018

שלום שני,

כפי שאני ממליץ כאן הרבה, הסולה 2 של אותו היצרן מוצלחת פי כמה וגם זולה יותר. קצת מעל לתקציב אני ממליץ על סלסה 2018 של איי.בי.סי דיזיין ואם לא רוצים לעבור את ה- 2000 אז ג'ואי כרום תיתן מענה יחסית טוב אבל נוחות הניוד שלה לא בהרבה יותר טובה בהשוואה לאורבו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על האורבו

שני
    12/02/2018

הי תודה על התשובה,
    עוד שאלה בעניין האורבו2,
    בטיולון במצב שכיבה מלאה הראש של התינוקת נוטה אחורה ונמוך יותר מהגוף.
    התשובה של החנות היא שככה העגלות של מאמס אנד פאפס ואין מה לעשות כי יש לזה אישור של מכון התקנים ולשלוח את העגלה לתיקון זה סתם בזבוז כי כבר כמה התלוננו על זה והתשובה זהה ובנוסף עוד נאמר שלמה אני ישים במצב שכיבה שהיא תישאר במצב שבין השכיבה לישיבה (בת חמישה חודשים כן?)
    ואני לא מבינה איך יכול להיות הגיוני שאנשים בחנות מסתכלים כולל הבעלים אומרים שהראש נוטה אחורה אבל מבחינת החברה זה תקין!
    ניתקלת אולי בעבר בבעיה הזאת ? זה באמת יכול להיות תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/02/2018

שלום שני,

ממש לא תקין ועלול לסכן את בריאות התינוק!
    אסור בתחליט האיסור שהראש יהיה נמוך מהגוף כי אז זרימת הדם יורדת לראש ועלולה לסכן את התינוק!
    לא מקובלות עליי תשובות כאלו של חנויות ואני ממליץ לפנות ישירות ליבואן מיה בייבי ולדבר איתם. כמו כן בעבר שלחו לי לכאן תמונות של אורבו בהן הריתוך של המושב נסדק/נשבר ואולי זה הגורם המשפיע על המצבים. בכל אופן לא להשתמש בשכיבה עד שהמוצר לא תקין.
    כמו כן ניתן גם לפנות למכון התקנים ולברר באיזה זווית המושב היה במצב השוכב ולבדוק את הזווית אצלכם אם תשובת החברה לא תשביע את דעתכם למרות שאני בטוח שמהם תקבלו טיפול טוב יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו