המלצה לעגלה משולבת לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה משולבת לתינוק
    גלית
    11/02/2018

היי קובי, אנו מחפשים עגלה משולבת והלכנו לאיבוד...
    אהבנו את הסלסה והיא גם בטווח המחיר שלנו, רק שאני מסתייגת מכך שהשכיבה בטיולון אינה מלאה ויש שקע וזה נראה שזה מגביל את התינוק... מה אם ירצה להתהפך לצד?
    וכך כל עגלה שראינו ואהבנו או שהיה שקע או שהיו דברים אחרים שפחות אהבנו או פשוט לא היו בתקציב..
    אולי תוכל להמליץ לנו על עגלה שנוכל לראות שגם יש זווית ישרה בטיולון, שיש לה יכולת ניוד מצוינת ובולמי זעזועים טובים - חשוב במיוחד כי אני הולכת המון ברגל ואף מתכננת הליכות עם העגלה, שתעלה ותרד ממדרכות בקלות, שרוחב הטיולון לא יהיה צר מדי, שיהיה סל נוח למטה, בקיצור-עגלה נוחה לתינוק שזה הכי חשוב לנו, ואם יש אופציה שלא תהיה מהכי מאסיביות גדולות ויקרות(תקציב עד סביבות 4500)
    מבחינת משקל -משהו באמצע- לא מהכי כבדות ולא מהקלות דוגמת יו-יו ובי 5 שאני ממש לא מתחברת לסגנון..
    אין לנו בעיית מדרגות והכי הרבה שנקפל את העגלה זה בסופשים כי ביומיום אני ללא רכב כך שקיפול פחות מפריע לי. גם חיבור סל קל לא מהווה פקטור.
    יש עגלות שיכולות לענות על דרישות אלו?
    ותודה מראש,
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/02/2018

שלום גלית,

לגבי הסלסה:
    1. בעתיד יגיע מזרן יעודי שיתן מצב שוכב ישר אך עדיין לא יאפשר השכבה על הבטן.
    2. בטיולון רצוי שהתינוקות לא יתהפכו וזה דווקא יתרון של שכיבה כמו בסלסה. מכיוון שבטיולון התינוקות חייבים להיות חגורים (אסור להקל בזה ראש, נפילות תינוק מעגלה הן רבות וזה רק בגלל אי חגירה). בגלל שהתינוק חגור כל ניסיון להתהפך על הבטן יבלם ברצועות שעלולות ליצור סימנים אדומים, שפשופים וכו' בגלל ההתנגדות. בעגלות כמו הסלסה כאשר אין את היכולת אין הבעיה עם הרצעות. חשוב לציין שהאמבטיה שלה ענקית ויכולה לשמש עד 9 ק"ג ולכן מי שימשוך טיפה אז בשלב שיעבור לטיולון כבר פחות יהיה צורך להשכיב על הבטן ורוב השימוש יהיה כאשר התינוק במצב ביניים ואחר כך יושב.

ניתן לבדוק את הממבה פלוס של אותו יצרן שלדעתי עוד נמכרת במספר מצומצם של חנויות ומגיעה למצב שכיבה ישר בנוסף למצב כמו של הסלסה כך שנהנים מכל היתרונות.

ממליץ מאוד לבדוק את עגלת הרטן VIP שעונה היטב לכל הדרישות שלך ומיוצרת בגרמניה, בעלת שכיבה מלאה, בעלת הטיולון הכי מרווח וארוך שיש (וגם הכי מרופד), קפיצים מעולים וסוג צמיג בגלגל מיוחד להליכות. יש דגמים נוספים להרטן שמתאימים גם לאקרסטרימים של הההליכות אבל הם כבדים יותר וזה בעיקר תלוי בכם. מבחינת מחיר באזור התקציב אולי טיפה חורגת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו