עגלה מומלצת - הריון ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה מומלצת - הריון ראשון
    הילה
    12/02/2018

היי,
    אחרי הרבה נסיונות להבין מה היתרונות והחסרונות לכל עגלה אשמח לעצתך...
    אנחנו מחפשים עגלה מומלצת מבחינת הנוחות של הילד
    מבחינת שכיבה וישיבה נכונה, בולמי זעזועים, מזרן, וכל מה שחשוב
    מצד שני חשוב לי כן עניין המשקל..
    אני מחפשת משהו לא ממש ממש כבד (אני שוקלת 47 קילו)
    מבחינת גבהים אני 1.50 ובעלי 1.86 למרות שלרוב אני מאמינה שאני אהיה יותר עם העגלה..
    הסתכלתי קצת על הבוגבו בי 5 וסייבקס מיוס
    הפריע לי בבוגבו שהרגליים לא במצב שכיבה.. זה חשוב?
    לגבי המיוס יש לה רשת וזה נראה פחות נוח..
    קראתי גם ביקורות שלך על הרטן ויאיפי טרם בדקתי אבל אשמח לדעת מה היתרונות שלה?
    בגדול אנחנו מחפשים עגלה עד 6000 ש"ח .

תודה מראש :):)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה מומלצת - הריון ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/02/2018

שלום הילה,

הרטן וי.איי.פי הוא דוגמא מצויינת לנוחות מושלמת לתינוק ומחיר שמשלמים עבור זה במשקל ובסרבול שבקיפול. העצוב שזו העובדה המוגמרת, ככל שנוחות התינוק תעלה כך נוחות ההורה תרד (והכוונה היא בעיקר למשקל וגודל קיפול) ולהפך כאשר הבי או המיוס הם דוגמא טובה לאיך חיסכון במשקל ובגודל משפיעים ישירות על נוחות התינוק.
    לכן אני לא יודע אם הרטן ממש תתאים אבל כן שווה לראות כדי להבין את פער הנוחות בינה לבין הבי או המיוס עבור התינוק. זה מתבטא ברוחב, באורך, בריפוד, במעקה מתכוונן, ברתמה שישית להגנה מפני נפילות, באמבטיה גבוהה, בנוחות ניוד עדיפה ומערכת קפיצים עדיפה.

לאור זאת תצטרכו לקבל החלטה איפה תהיה ההתפשרות.
    גם עגלות שהן באמצע כמו הסלסה של איי.בי.סי דיזיין שיש לה הרבה במשותף עם הרטן לא יציגו את שיא הנוחות לתינוק כמו שמקבלים בהרטן ובדגם הממבה פלוס שממש מזכיר את הרטן כמו בהרטן נקבל מוצר כבד.
    גם את פג בוק אני ממליץ לבדוק שמשקלה כמו הסלסה סביר אבל גם כאן יש כל מני פשרות שהן בריפודים דקים, חוסר בבולמי זעזועים טובים ולכן יכולת ניוד שלא יותר מסבירה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו