מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה מומלצת - הריון ראשוןהילה12/02/2018
היי,
אחרי הרבה נסיונות להבין מה היתרונות והחסרונות לכל עגלה אשמח לעצתך...
אנחנו מחפשים עגלה מומלצת מבחינת הנוחות של הילד
מבחינת שכיבה וישיבה נכונה, בולמי זעזועים, מזרן, וכל מה שחשוב
מצד שני חשוב לי כן עניין המשקל..
אני מחפשת משהו לא ממש ממש כבד (אני שוקלת 47 קילו)
מבחינת גבהים אני 1.50 ובעלי 1.86 למרות שלרוב אני מאמינה שאני אהיה יותר עם העגלה..
הסתכלתי קצת על הבוגבו בי 5 וסייבקס מיוס
הפריע לי בבוגבו שהרגליים לא במצב שכיבה.. זה חשוב?
לגבי המיוס יש לה רשת וזה נראה פחות נוח..
קראתי גם ביקורות שלך על הרטן ויאיפי טרם בדקתי אבל אשמח לדעת מה היתרונות שלה?
בגדול אנחנו מחפשים עגלה עד 6000 ש"ח .
תודה מראש :):)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/02/2018שלום הילה,
הרטן וי.איי.פי הוא דוגמא מצויינת לנוחות מושלמת לתינוק ומחיר שמשלמים עבור זה במשקל ובסרבול שבקיפול. העצוב שזו העובדה המוגמרת, ככל שנוחות התינוק תעלה כך נוחות ההורה תרד (והכוונה היא בעיקר למשקל וגודל קיפול) ולהפך כאשר הבי או המיוס הם דוגמא טובה לאיך חיסכון במשקל ובגודל משפיעים ישירות על נוחות התינוק.
לכן אני לא יודע אם הרטן ממש תתאים אבל כן שווה לראות כדי להבין את פער הנוחות בינה לבין הבי או המיוס עבור התינוק. זה מתבטא ברוחב, באורך, בריפוד, במעקה מתכוונן, ברתמה שישית להגנה מפני נפילות, באמבטיה גבוהה, בנוחות ניוד עדיפה ומערכת קפיצים עדיפה.
לאור זאת תצטרכו לקבל החלטה איפה תהיה ההתפשרות.
גם עגלות שהן באמצע כמו הסלסה של איי.בי.סי דיזיין שיש לה הרבה במשותף עם הרטן לא יציגו את שיא הנוחות לתינוק כמו שמקבלים בהרטן ובדגם הממבה פלוס שממש מזכיר את הרטן כמו בהרטן נקבל מוצר כבד.
גם את פג בוק אני ממליץ לבדוק שמשקלה כמו הסלסה סביר אבל גם כאן יש כל מני פשרות שהן בריפודים דקים, חוסר בבולמי זעזועים טובים ולכן יכולת ניוד שלא יותר מסבירה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)