עגלה ראשונה- התלבטות בין אינגליזינה 2018 לבין פג פרגו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה- התלבטות בין אינגליזינה 2018 לבין פג פרגו
    טל
    15/02/2018

היי, תודה על המענה בפורום.
    אנחנו לקראת לידה ראשונה, גרים ביחידת דיור במושב.
    מתלבטים בין אינגליזינה 2018 לבין פג פרגו פופ אפ 2018 ופג פרגו לוקס 2018.
    ההתלבטות היא-
    מה מתאים יותר למושב?
    מה יותר נוח ואיכותי לתינוק? (מזרן, בולם זעזועים, יותר עוטף, יותר נוח)
    מה יותר פרקטי לשימוש?

מבחינת מחיר, יש לנו משפחה באילת אז חשבנו לקנות משם.
    נודה לדעתך.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/02/2018

שלום טל,

אם הכוונה לטרילוג'י של אינגלזינה לדעתי היא פחות תתאים למושב אבל גם תלוי איזה מושב ומה סוג הדרך. כמו כן גם הפג אינה מושלמת אבל בגלל גלגלים גדולים יותר ואפשרות לשדרוג לשלדת S לדעתי היא מומלצת יותר.
    יחד עם זאת יש לאינגלזינה דגם שנקרא קוואד והוא כבר עדיף על שתיהן למושב ובעיקר למושב עם דרכים משובשות.
    מבחינת פרקטיות הטרילוג'י הכי פרקטית, אחריה הבוק ואחריהם הקוואד אבל למי שגר בדירת קרקע לדעתי עניין הפרקטיות שולי כי צריך פחות לקפל את העגלה ובתמורה מרווחים נוחות לתינוק ונוחות ניוד אשר אותם כן תרגישו רוב הזמן ולכן אני ממליץ להתמקד בנוחויות האלו ופחות בפרקטיות, פרקטיות ונוחות תפעול בסופו של יום הם עניין נרכש של ידע ואחרי מספר ימים עם המוצר תתפעלו אותו בקלילות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

טל
    18/02/2018

תודה רבה!
    בעניין נוחות ואיכות לתינוק- מה לדעתך עדיף?
    ראיתי את המזרן החדש של האינגליזינה והוא נראה מאוד מבטיח.
    מצד שני, הפג גם איכותיות מאוד.
    לגבי הקוואד- ביררתי במספר סניפי שילב ולא מייצרים יותר אלא רק מה שנשאר מתצוגה.
    לסיכום, נשאר אינגליזינה טרילוגי או פג פרגו.
    אודה מאוד לדעתך, אני ממש מבולבלת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד המשך קטן לשאלה

טל
    18/02/2018

רק אציין שלי הכי חשוב נוחות הילד, עם הקיפול והכובד אני כבר אסתדר.
    אנחנו גרים במושב אז מהבחינה הזו כן חשוב לי בלימת זעזועים טובה, ז״א שהעגלה לא תרעד מכל חצץ קטן.
    שוב, הנוחות והבטיחות ומה שהכי טוב לילד זה מה שחשוב.
    אשמח לשמוע את דעתך בין אינגליזינה טרילוגי ופג פרגו שתיהן 2018,
    תודה רבה רבה, אני קוראת בפורום ומתפעלת מהתשובות המפורטות.
    שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/02/2018

שלום טל,

הקוואד מיוצרת ושופרה ב- 2018 אך יתכן ולא משווקת עוד ע"י שילב (שווה לבדוק מול שירות הלקוחות של הרשת).
    לצערי בישראל בניגוד לאירופה לא מחפשים עגלות עם נוחות ניוד גבוהה ונוחות לתינוק ומעדיפים לחפש רק את נוחות ההורה מבלי להבין שנוחות התינוק נפגעת.
    בין פג לטרילוג'י לדעתי הפג עדיפה. נוחה יותר לניוד (בעיקר עם משדרגים לשלדת S), לדעתי המושב של הפג טיפה תומך יותר ולכן לדרישות שלך היא עדיפה. אם תמצאו את הקוואד כפי שציינתי לדרישות שלכם היא עדיפה על הפג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו