טיולון בובו או ג'ואי פקט לייט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון בובו או ג'ואי פקט לייט
    טלי
    17/02/2018

היי קובי,

אני מחפשת טיולון קל. שאלה ראשונה בין בובו לג'אוי פקט לייט למי יש יותר יתרונות?

שאלה נוספת - האם הגגון של טיולונים אלו מספיק כדי להגן מפני שמש במצב ישיבה. הילדים שלי כבר לא ישנים בטיולים.

ושאלה אחרונה - במידה ואחליט ללכת על טיולון זול ולא על שני אלו - עד כ- 300 ש"ח מה הטיולון המומלץ? צריכה שיסע חלק, שיהיה עם גגון גדול, ורצוי סל נגיש. מדובר בילדים גדולים יחסית - שנה/ שנתיים אך קטנים בגודל - כך שרוחב או אורך הטיולון לא משנה לי כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איה בייבי מטרו או בובו

טלי
    18/02/2018

קובי שלום,

ראיתי היום טיולון איה בייבי מטרו ואהבתי אותו. איך הוא יחסית לבובו? מה היתה ממליץ מבין שנייהם ומה החסרונות של המטרו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/02/2018

שלום טלי,

לדעתי עד 300 ש"ח אין טיולון נח לניוד. רובן גם מאוד עדינות.

בין בובו לפקט למטרו לדעתי הבובו עדיפה, בכולן הגגון לא להיט, הבובו לדעתי הנוחה ביותר לתינוק ונוחה יותר בניוד.
    ממליץ לבודק את מקסי של איזי בייבי שגם נקראת בובו 2, בנוסף ליתרונות הבובו יש לה מדרך רגליים מתכוונן גגון מצוין ונוחות ניוד עדיפה על כולן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו