עגלה לילד ראשון - הורים גבוהים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לילד ראשון - הורים גבוהים
    רוני
    20/02/2018

היי קובי.
    אני בהריון ראשון וממש איבדתי ידיים ורגליים בכל נושא העגלות והסלקלים.
    אני ובעלי גבוהים מאוד, (1.75 ו-1.90) וזה כרגע הפרמטר העיקרי שאנו מתמקדים בו כשמסתכלים על עגלות.
    אנחנו גרים בקומה שניה ללא מעלית, אבל עם מעט מדרגות.
    מחפשים בעיקר עגלה שתהיה גבוהה ותיכנס לבגאז' קטן.
    האם יש עוד פרמטרים שאני צריכה לבחון לפני רכישת עגלה?
    אשמח גם להמלצות שימקדו אותי.
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/02/2018

שלום רוני,

כל אחד צריך לבדוק בפרמטרים שמתאימים לו כי אם נבדוק בכל הפרמטרים לא נמצא משהו שיכיל הכל.
    לדעתי עגלת סלסה של איי.בי.סי דיזיין תתאים לדירשות שלכם מאוד מכיוון שהיא גבוהה, משקלה סביר, גודל הקיפול סביר והיא מותאמת לגבוהים כי חוץ מאמבטיה גבוהה שיש בהרבה עגלות גם הטיולון גבוהה וזה די נדיר, כמו כן היא מרווחת ולכן אם התינוק יקבל את הגנים הטובים הוא ישב במרווח ולסיום אין לה סרן גלגלים אחורי אלא קשת וזה מונע מגבוהים להיתקל בעגלה בזמן הליכה כפי שקורה כמעט בכל עגלה עם סרן אחורי.
    המלצות אחרות יהיו יותר נמוכות כמו בוק של פג שלדעתי פחות תתאים לדרישות.
    כמו כן פרמטר שאני ממליץ לא לוותר עליו הוא טיולון דו כיווני.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!! שאלה נוספת..

רוני
    21/02/2018

קודם כל תודה על המענה!
    (אכן כרגע נראה שהיא תיקח את הגנים של הגובה)
    ראינו את הסלסה בחנות, ומאד התרשמנו ממנה.
    הבדים שלה כביסים?
    ושמעתי גם על איה בייבי (אני חושבת ולנסיה, אבל ממש לא בטוחה) ומוצי igo שהיא גבוהה מאוד.
    אז מבין שלושתן איזו הכי מומלצת?
    הכי חשוב לי הנוחות של התינוקת.

תודה רבה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/02/2018

שלום רוני,

בדי הסלסה מתנתקנים לכביסה.

האיה בייבי לדעתי ברמה נמוכה יותר וגם צרה יותר מהסלסה, כמו כן היא כבדה יותר ולכן אני פחות ממליץ.

המוצי לדעתי באותה רמת איכות כמו לסלסה אך לדעתי לסלסה מערכת קפיצים עדיפה והיא מרווחת בהרבה בעיקר בחלק של האמבטיה ולכן לדעתי הסלסה עדיפה מבין השלושה.

יחד עם זאת אני ממליץ תמיד לשים משקל של 9 ק"ג בכל עגלה ולטייל איתה בחנות ומחוצה לה, להתנסות עם קיפול העגלה לבד כאשר המושב מחובר לשלדה, להתנסות בתפעול של חיבור אמבטיה, טיולון, (סל קל באם רוכשים מתחבר), בדיקה ברכב וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו