לקנות בימבה מסוג אופנוע

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• לקנות בימבה מסוג אופנוע
    נטלי
    23/02/2018

באמת שלא ידעתי איפה לשאול ואולי אתה תדע לענות.
    אני רוצה לקנות בימבה מסוג אופנוע.
    בחיפוש ראשוני מצאתי דגם שנמכר כעת בחנויות צעצועים שנקרא אופנוע בימבה טוויסט. כמעט רכשתי אותו ואז ראיתי שיש דגם נוסף שכל חנות שמוכרת חשוב לה לציין שהוא מקורי שנקרא "אופנוע יטבתה".
    (חיפוש פשוט בגוגל ימצא לך את הדגמים)
    אני מנסה להבין מה ההבדל בין הדגמים ומה לקחת מבינהם אם כבר?

ושאלה נוספת באותו הקשר... לפעוט בן שנתיים מה עדיף בימבה ג'וק או בימבה אופנוע?
    תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקנות בימבה מסוג אופנוע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/02/2018

שלום נטלי,

הן אכן נראות זהות, לדעתי לא קריטי איזו מהן לרכוש.
    חשוב לציין שמדובר בבימבות פחות יציבות בגלל 3 גלגלים. גם הג'וק כזו אך לדעתי בגלל המבנה שלה היא יותר יציבה.

אם מוכנים להשקיע (הרבה אבל עם תמורה גדולה) אני ממליץ לרכוש גלובר 4 ב 1 שאני משווק. הוא יותר יציב מהשניים והיתרון הגדול שבעוד שנה הוא ישמש כקורקינט עד גיל 6 ובהתחייבות מהקורקינט הזה הילדים סופר נהנים ולא מוכנים לרדת ממנו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה

נטלי
    25/02/2018

תודה!
    הסתכלתי על סרטון של גלובר 4 ב1 והמוצר נראה ממש מגניב אבל זה לא קצת מסוכן שאין משענת? למשל נניח אם אני מסיעה את הגלובר כשהוא עליו ואנחנו חוצים כביש ואני רוצה לעלות על מדרכה אז אני צריכה להרים את הגלגל בזווית כדי לעלות. הילד לא יכול ליפול אחורה כשאין משענת גב?
    עוד שאלה... אם יש לנו בבית סמארט טרייק (דגם ג'ואי) אז זה לא בערך אותו הדבר קצת? חוץ מהקורקינט...

ועוד שאלה קטנה לגבי הבימבה ג'וק... בעיקרון עד איזה גיל היא מתאימה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/02/2018

שלום נטלי,

אכן הוא סוג של תחליף לסמארט טרייק רק עם יתרון הקורקינט.
    לדעתי עליית מדרכה צריכה להתבצע בצורה הפוכה של משיכה ולא דחיפה. לדעתי הקטע שלו של ההורה עם המוט דחיפה זה החוליה החלשה והיתרונות הם בבימבה ובטח שבקורקינט ולכן לגיל שנתיים נראה לי מצוין.

הילדים שלי השתמשו בג'וק עד גיל 3 בממוצע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נטלי
    25/02/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו