המלצה בנוגע לעגלה לגבוהים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה בנוגע לעגלה לגבוהים
    שיר
    23/02/2018

היי, הריון ראשון ואני מעוניינת למצוא עגלה שקודם כל תתאים לגבוהים (אני 1.74), ראיתי שהבוגבו מאוד נמוכה. עגלה נוחה, יש לנו רכב קטן יחסית, יש לנו מעלית די גדולה ככה שאין בעיה מבחינת משקל, גודל. אני רוצה עגלה איכותית ואמינה (שתמשיך לילדים הבאים) לאחותי יש בסיס לעגלה של מוצי + סלקל בת 10 שנים ואני לא יודעת אם זה בטיחותי להשתמש בה, מה גם שאני אצטרך לקנות אמבטיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

שיר
    23/02/2018

אין מגבלת תקציב, ככה שאני באמת אשמח להמלצה על העגלה האיכותית, נוחה והבטיחותית ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/02/2018

שלום שיר,

לדעתי העגלות האיכותיות ביותר הן של הרטן. הן מיוצרות בגרמניה ולכן הן ברמה אחרת מכל הקיים. גם בטיחותית, גם מבחינת נוחות התינוק, גם מבחינת נוחות ניוד ובלימת זעזועים. מצד שני הן טיפה כבדות אך אם זה לא חסם לדעתי שום דבר לא משתווה להן. גם מבחינת גובה הן מעולות לגבוהים.
    גלוי נאות, אני מייבא אותן לארץ.

אוכל לתת המלצות נוספות אם לא תאהבו אך כפי שרשמתי, לדעתי אין להן מתחרות בנושאי איכות, בטיחות ונוחות לתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי המוצי של אחותי?

שיר
    24/02/2018

אתה חושב שכדאי לקחת? לרכוש אמבטיה? אני ראיתי המלצות עליה ועל ג'ואי ובייבי ג'וגר, על המותג שהמלצת עליו לא שמעתי. תוכל לתת לי עוד אלטרנטיבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/02/2018

שלום שיר,

המוצי מאוד מיושנת ומאוד רחבה (66 ס"מ) מה שיקשה על ההתניידות איתה. יש יתרון מרכזי וזה עלויות רכישה זולות.

ג'ואי לדעתי היא עגלה טובה לבעלי תקציב נמוך של עד 2000 ש"ח אך יש טובות ממנה בהרבה אך כמובן זה עניין של מחיר.

בייבי ג'וגר אני בטוח שיש הרבה המלצות כי זו העגלה הכי נוחה להורה וכפי שאני מסביר כאן תמיד, כמה שיותר נח להורה, לדעתי פחות נח לתינוק. יש לה טיולון חד כיווני ללא מדרך רגליים מתכוונן, שלדה ללא מערכת קפיצים טובה, בדים לא הכי מפנקים, מושב ללא מערכת מצבים רגילה אלא עם שרוך.
    ככל שחוסכים בדברים האלו כך משקל המוצר יורד ובוודאי שלהורה נח והוא יכול להמליץ, לצערנו התינוקות לא יכולים לדבר ולהעביר חוויות ולדעתי החוויות לא יהיו חיוביות אך זו דעתי בלבד.
    המלצות נוספות הן: איי.בי.סי דיזיין סלסה או ממבה פלוס, סייבקס פריאם, פג בוק פלוס עם שלדת S.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזר

שיר
    26/02/2018

תודה על התשובה המפורטת :) ראיתי שהמוצי דווקא מאוד יקרה אז ממש מוזר שאמרת שעלות הרכישה נמוכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/02/2018

שלום שיר,

אולי לא הבנו אחד את השניה. אני חשבתי שאת רוצה רק לרכוש אמבטיה למוצי שתעבור אלייך בירושה מאחותך ולכן אמרתי שיש יתרון במחיר זול מכיוון שהאמבטיה לא צריכה להיות יקרה ויש לך את שאר החלקים. אם מדובר בעגלה חדשה, אכן הדגם הטוב יותר יחסית יקר אבל לדעתי יש טובים ממנו באותו טווח המחיר או אפילו במחיר זול יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו