עגלת מאמס אנד פאפס או אונו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת מאמס אנד פאפס או אונו
    לירון
    25/02/2018

שלום קובי,
    אשמח להתייעץ איתך לגבי בחירת עגלה.
    אני ובעלי גרים בקומה 2 ללא מדרגות, לי יש אוטו קטן(קיה פיקנטו)
    העדיפות לעגלה קלה, עם קיפול נוח ולא מסורבל, יש לציין ששנינו גבוהים, וכמובן חשובה לי מאוד הנוחות עבור התינוק
    התקציב באזור של ה-2000-2500 ש"ח
    לאחר צמצום האופציות נשארנו עם 2 עגלות שאנחנו מתבלטים:
    1. סולה כרום של מאמס אנד פאפס- היא נראית לי מאוד יציבה ונוחה אך כאשר נצטרך את הטיולון הוא יהיה קצת מגושם.
    2. איגל של חברת אונו- התרשמתי ממנה מאוד, היא קלה במיוחד ודומה במראה לבוגבו.

ואגב ממה שהבנתי שתי העגלות לא מתקפלות עם הטיולון- יש צורך לפרק אותו מהשלדה.
    אשמח לקבל ממך הארות והערות ואולי גם המלצות לעוד עגלות.

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/02/2018

שלום לירון,

שתיהן מתקפלות עם הטיולון!

1. הסולה נוחה יותר לניוד, נוחה יותר לתינוק, חזקה יותר, אמינה יותר ויציבה יותר.

2. האיגל בעיקר יותר קלה וקומפקטית.

לפני המלצות נוספות, השאלה האם המשקל והגודל של הסולה הם בכלל משהו שהוא רלוונטי?
    המלצות דומות לאיגל יש אך הן חורגות מ- 3000 ש"ח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לירון
    26/02/2018

שלום קובי,

תודה על התייחסותך המהירה.
    לגבי המשקל של שתי העגלות- האיגל שוקלת 5 קילו והסולה 7.5 קילו. למרות שבתחושה האיגל משמעותית קלה יותר.

גם יצא לי בחנות לשים תיק יחסית כבד והאיגל לא התרוממה.
    השאלה אם היא מומלצת כי היא דיי חדשה ולא מצאתי עליה כל כך ביקורות.
    שיקול נוסף הוא לקנות עגלה איכותית שתחזיק גם לילדים הבאים.

מבחינת המחיר למרות שהאיגל עולה בסביבות ה2700 ש"ח לא יהיה צורך לקנות טיולון נוסף מכיוון שהטיולון שלה מאוד קל ונוח לקיפול. לעומת הסולה שאמנם השלב של האמבטיה מאוד נוח ויציב אבל הטיולון קצת מגושם ואז נצטרך לקנות בנפרד בשלב יותר מאוחר ( להבנתי ממה שהרוב עושים)
    אשמח להמלצות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/02/2018

שלום לירון,

המשקלים כלל לא נכונים. האיגל שוקלת סביב ה- 8+ יחד עם טיולון והסולה קרובה ל- 10 ק"ג יחד עם טיולון.
    האיגל עגלה בסיסית עם גלגלים קטנים, אני חושב שעגלות כאלו לא יכולות לעמוד בעומסים רבים והן נטו מתאימות למי שגר בעיר עם משטח יחסית חלק. כמו כן יש בה פשרה על נוחות התינוק בשל מושב מאוד צר. נכון שהיא נוחה להורה אך אני ממליץ לחשוב גם על נוחות התינוק. אם היא נוחה לך ואת מבינה את הפשרות אז לכי עליה. אם את יכולה להתמודד עם המשקל של הסולה וגודל הקיפול לדעתי הסולה עדיפה.
    לא ממליץ לחשוב על כך שהעגלה תשרת גם כטיולון, מניסוני ראיתי המון שקנו יויו ניו בורן לדוגמא ואחר כך קנו עוד טיולון.
    בכל מקרה כל טיולון שתרכשו ישקול כמעט כמחצית פחות מהאיגל. במבצעים המחירים גם לא קורעים את הכיס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו