מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה קומפקטית התלבטות בין מספר עגלותנעה25/02/2018
שלום,
מחפשת עגלה קומפקטית, שתכנס בבגז' של מזדה 5,
יציבה, שתתאים מגיל 0 עד גיל 2+.
ראיתי שיש כמה אופציות בשוק, על מה הייתה ממליץ?
BOBO NEW BORN,
PACT ג'ואי,
Nano Plus מאונטיין באגי
בייבי ג'וגר סיטי טורס
גם רעיון אחר יתקבל בברכה (ה YOYO יקרה מידי)
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/02/2018שלום נעה,
אני פחות ממליץ על עגלות מהסוג הזה למרות הקיפול והמשקל שקוסמים להורים לדעתי מדובר במוצרים שלא מתאימים לתינוקות לפני גיל שנה, נכון שיש את הנסט/שק שינה שטוב עד גיל 3-6 חודשים וברוב המקרים זה עד 3 חודשים, והטיולונים מתאימים לפי היצרן רק מגיל שנה ולדעתי לא לפני גיל שנה.
כמוכן הטיולונים הם חד כיווניים ויש עם זה חיסרון גדול.
מאזדה 5 הוא רכב בעייתי לכל עגלה.
אם בכל זאת להמליץ על אחד הדגמים לדעתי הבובו היא המוצלחת מכולן בתור טיולון ולג'ואי יש את האמבטיה הטובה מכולן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
נעה26/02/2018קובי, תודה רבה על המענה המהיר!!!
בילדים הקודמים השתמשנו בעגלת פריז של דר' בייבי מגיל 0 כך שכיוון הנסיעה מבחינתי הוא יתרון ולא יותר.
חשבתי בהתחלה על ה Nano Plus בגלל האפשרות לחבר אליה כל סלקל אך הפריע לי שהגג שלה מתנגש בידית...
ויש לה צורה מעט מוזרה עם הבסנט.
אני אוהבת עגלות בסגנון של דר' בייבי, עם גגון גדול, פגוש...
אם היית צריך לבחור עגלה אחת מבין השתיים שהצעת שתוכל לשרת אותי לאורך כל התקופה, איזו עדיפה?
שוב המון תודה,
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/02/2018שלום נעה,
מקרים גדולים הוכיחו שיש חשיבות עצומה לכך שהתינוק מול ההורה עד גיל גדול, מחקרים שלא היו קיימים לפני עשור או יותר בתקופת הפריז. לכן אני בעד הדו כיווניות. אם פעם חשבנו שזה לטובת ההורה היום יודעים בוודאות שזה לטובת התינוק.
מבין השניים, כפי שציינתי לג'ואי אמבטיה טובה יותר אך בתור טיולון הבובו עדיפה ולכן בהתחשב שהאמבטיה לתקופה קצרה אני נוטה יותר לכיוון הבובו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)