התייעצות לגבי קניית עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי קניית עגלה ראשונה
    זיו
    27/02/2018

שלום.
    כבר אובדי עצות בקניית עגלה..
    חשוב לי שתהיה קלה, נוחה לקיפול, טיולון דו כיווני שכיבה מלאה, מתקפלת עם טיולון. בנוסף, חשוב לי שתהיה יפהה!!

-לא משנה המחיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/02/2018

שלום זיו,

אין עגלה מושלמת שתכיל את כל הרצונות ויש דברים שצריך להתפשר עליהם. כפי שאני מסביר תמיד קל ונח משפיע על נוחות התינוק לפי דעתי.
    לדעתי בוגבו בי תענה הכי טוב לרוב הדרישות שלך.
    קלה, נוחה לניוד (בעיר) והתפעול סביר (דורש תרגול), יש טיולון דו כיווני עם שכיבה יחסית טובה (ממליץ להוסיף מזרן קומפי קוש לשפר), מתקפלת עם הטיולון.
    יופי זה כבר עניין של טעם ואני אישית פחות אוהב את מראה הבי אבל לכל אחד טעם אחר ככה שבנושא הזה אני פחות יכול לעזור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בין בוגבו

זיו
    28/02/2018

תודה רבה.
    מה ההבדלים בין הבוגבו בי 5 לבי 3? בין הבוגבו בי לקמיליון?

ומה לגבי המאמס אנד פאפאס דגם אורבו 2. ראיתי שאתה פחות ממליץ עליה. אשמח לדעת למה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/03/2018

שלום זיו,

ההבדלים והחידושים בין ה-5 ל-3 הם:
    שמוצעות כמה רמות גימור למוצר (לחקלים הנלווים) וזה בעיקר בהתאם לטעם הלקוח, צבעי ידית עור, 2 צבעים למסגרת הגלגל, בדים לגגון ברמות עיצוב וגימור שונות ועוד. הגלגלים שופרו ולכן איכות הנסיעה ובלימת הזעזועים יהיו טובים יותר ואלו לא דברים שאפשר לשנות ב- 3.
    בד הטיולון נח יותר, נח יותר לשליפה וכביסה.
    הגגון גדול יותר
    הסל שופר כדי שיהיה מקום יעודי לשים בו את הניילון גשם.
    יותר קל לחבר אקססוריז מקוריים (מתקן כוס, מטריה, תיק וכו').
    יותר קל לחבר טרמפיסט מקורי.
    המושב טיפה ארוך יותר וקל יותר לכיוונון הארכה/קיצור.
    יותר קל לחגור את התינוק בטיולון.

האמבטיה לא השתנתה, ניתן יהיה לחבר אמבטית BEE3 על הBEE5.

הקמיליון שונה לחלוטין, היא כבדה יותר, מסורבלת יותר בעיקר לקיפול יחד עם זאת נוחה יותר בניוד. לדעתי לא עונה לדרישות שלך.

האורבו לדעתי לא נוחה לניוד בגלל גלגלים קטנים שגם יוצרים בלאי מוגבר בשל קפיצים קשיחים מדי עבור הגלגלים הקטנים לדעתי. דגם הסולה של אותו יצרן נותן לנו אמבטיה וטיולון זהים אך שלדה טובה בהרבה לדעתי וכל זאת במחיר זול בהרבה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו