התלבטות בין 3 עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 3 עגלות
    יעל
    28/02/2018

אז אחרי הוויתרתי עם הסייבקס מיוס אשמח לשמוע ממך על איזה עגלה אתה ממליץ מבין העגלות- מאמס אנד פאפס ארמדילו, פג פרגו בוק, אי בי סי דיזיין סלסה.
    זקוקה לה להליכות בעיקר בעיר, שתיהיה קלה ונוחה לקיפול ובעיקר נוחה לילד. תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 3 עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/03/2018

שלום יעל,

הארמדילו בעיקר נוחה להורה במשקל קל, נוחה לקיפול והכי קומפקטית. מצד שני היא הכי צרה באמבטיה והטיולון ולדעתי בשל כך הכי פחות נוחה לתינוק.

הפג והסלסה מרווחות בהרבה, הסלסה מרופדת טוב יותר, מגיעה עם הצללות טובות יותר, נוחה יותר לניוד, נוחה בהרבה לעליה וירידה ממדרכות (הפג עם משקל מאוד קשה לעבודה בנושא זה). הפג נוחה יותר לקיפול וטיפה קטנה יותר אך שתיהן תכנס לרוב תאי המטען. המשקל די זהה אם משדרגים לשלדת S בפג שאני ממליץ.

סה"כ שתיהן מעולות בעיקר בנושא נוחות התינוק (בפג יש צורך לרכוש מזרן לאמבטיה ומזרן איכותי לטיולון כמו קומפי קוש).
    לכל אחת יתרון קטן על השניה ולכן אני ממליץ להתנסות בחנות.
    לשים משלק של 9 ק"ג בכל אחת מהן, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לתפעל (לחבר/לפרק אמבטיה וטיולון), לקפל לבד ולבדוק ברכב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה על האיביסי דיזיין סלסה

יעל
    01/03/2018

תודה רבה על התשובה! ההיום בדקתי שוב את הסלסה. היא נראת איכותית מאוד אך מרגישה לי קצת גדולה ומגושמת. מעבר לזה הטיולון נראה לע פשוט חא נוח. הוא לא נשכב אלא הכסא מתכוונן. זה נוח לילד? היא לא גדולה מידי ויצטרך לקנות חדשה אחרי תקופה קצרה למשהו קטן ונוח יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/03/2018

שלום יעל,

היא נראית גדולה בגלל שהיא גבוהה שזה יתרון עצום לדעתי.
    הרוחב שלה 62 ס"מ שזה רחב מהממוצע (60 ס"מ זה הממוצע) וזה רוחב שהוא בסדר גמור ומאפשר לעבור בכל מעבר ללא בעיה. מעל ל- 63 ס"מ זה יכול להיות בעייתי אך לא כאן.
    התינוק נשכב לתנוחת עירסול שיש לזה יתרונות וחסרונות. לדעתי בגלל האמבטיה העצומה רוב החסרונות מתבטלים מה גם שבאזור חודש מאי יגיע מזרן יעודי שישטח את המושב עד הגיל שצריך ולאחר מכן ישמש כמזרן רגיל. הוא יהיה כרוך בתשלום נוסף.
    לגבי קניית עגלה נוספת, אגלה לך סוד. לא משנה איזו עגלה תרכשו יש סיכוי של 90% שתרכשו עגלה נוספת (טיולון).
    הטיולונים קלים בחצי אם לא יותר מהעגלות, קטנים בהרבה בקיפול וגם לא יקרים בייחוד בתקופות מבצעים ולכן הרבה מעדיפים לרכוש ולשמר את העגלה לתינוק הבא. המטרה שהעגלה תשרת עד גיל שנה/שנה וחצי שלב ההתפתחות הקריטי לדעתי ולאחר מכן אין בעיה לעבור למוצר בסיסי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ABC

ריקי
    03/03/2018

היי
    אני גרה בשוויץ ממש והמפעל של abc בגרמניה נמצא ממש קרוב לבית שלי.
    אני מתכננת לקנות את דגם הrace,יש חסרונות שאתה מוצא בסלסלה? האם היא טובה למדרכות של עיר עתיקה ?
    מה זה המזרון שאתה ממליץ עליו שיוצא במאי..? מה השם שלו באנגלית ? שאוכל לבקש בחנות לבדוק?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/03/2018

שלום ריקי,

לדעתי רייס זה שם של צבע ולגבי דגם הסלסה:
    לדעתי האי תתאים לעיר, פארקים וגם לעיר עתיקה.
    מצד שני מסביב לשוויץ יש את יערות רבים כולל היער השחור והשאלה האם אתם גם תטיילו באזורים כאלו? אם כן הסלסה פחות תתאים ודגמים אחרים של איי.בי.סי או הרטן יהיו עדיפים. אם לא אז הסלסה מעולה לדריושת שלך.
    לגבי המזרן. לישראל הוא יגיע לראשונה במאי אבל בגרמניה נמכר כבר כשנתיים. שם המזרן: ABC Design Comfort Seat Liner

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/03/2018

שלום ריקי,

לדעתי רייס זה שם של צבע ולגבי דגם הסלסה:
    לדעתי האי תתאים לעיר, פארקים וגם לעיר עתיקה.
    מצד שני מסביב לשוויץ יש את יערות רבים כולל היער השחור והשאלה האם אתם גם תטיילו באזורים כאלו? אם כן הסלסה פחות תתאים ודגמים אחרים של איי.בי.סי או הרטן יהיו עדיפים. אם לא אז הסלסה מעולה לדריושת שלך.
    לגבי המזרן. לישראל הוא יגיע לראשונה במאי אבל בגרמניה נמכר כבר כשנתיים. שם המזרן, משום מה איני יכול לשתף כאן קישורים או לכתוב באנגלית, לכן אני מציע שתפני אליי דרך הפייסבוק, דרך הדף של בייבי בוס וארשום לך שם או אשלח קישור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו