עגלת הארטן דגם vip

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת הארטן דגם vip
    לינה
    28/02/2018

שלום,
    יש לי תינוק בן חודשיים. לפני שנולד קנינו עגלת סייבקס מיוס. חיפשנו עגלה קומפקטית קלה ונוחה לקיפול ופירוק והמוכרת שכנעה אותנו. היום לאחר חודשיים שימוש היא באמת עונה על מה שחיפשנו אז אך בעקבות הגלגלים הקטנים היא לא נוחה בדרכים משובשות. לצערי אני גרה באזור בו המדרכות מאווווד סדוקות ולעיתים קרובות מכוניות חונות על המדרכה ואז עם העגלה צריך לרדת מהמדרכה לכביש ולעלות שוב והמיוס לא נוחה מבחינה זו וקשה איתה.
    אנחנו חושבים לרכוש עגלה חדשה . שקלתי את ה הארטן vip אך הסניף המשווק הכי קרוב רחוק ממני שעה וחצי נסיעה וקשה לנו לנסוע מרחק כזה. שוקלים להזמין טלפונית. האם היית ממליץ עליה לאור מה שתיארתי? האם העבירות שלה טובה והיא תעמוד באתגר של מדרכות סדוקות ודרך משובשת? במידה ולא על מה היית ממליץ לאור מה שתיאתי ללא קשר למחיר? תודה מראש וסליחה על האורך .
    * גם, התינוק נכון לעכשיו נמצא באחוזונים גבוהים וגודל מהר אז כנראה שנצטרך טיולון רחב יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת הארטן דגם vip

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/03/2018

שלום לינה,

גילוי נאות, אני המשווק של הרטן.
    אני חושב שהרטן עונה היטב לכל הדרישות שרשמת.
    הVIP סופר נוחה לעליה וירידה ממדרכות. המושב שלה הוא המרווח ביותר והארוך ביותר ולכן לדעתי הנח ביותר לתינוק. היא תעמוד באתגר המדרכות. חשוב לציין שיש דגם שנקרא SKY GTS שבנוי עוד יותר טוב לדרכים סופר קשות אך אם לא כך המצב הVIP עדיפה לדעתי לעיר. הSKY נבנתה להליכות קשות גם ביערות.
    אני חושב שVIP תתאים לכל הדרישות. אם יש שאלות נוספות בנושא הרטן את מוזמנת לפנות אליי דרך דף הפייסבוק של הרטן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו