מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת הארטן דגם vipלינה28/02/2018
שלום,
יש לי תינוק בן חודשיים. לפני שנולד קנינו עגלת סייבקס מיוס. חיפשנו עגלה קומפקטית קלה ונוחה לקיפול ופירוק והמוכרת שכנעה אותנו. היום לאחר חודשיים שימוש היא באמת עונה על מה שחיפשנו אז אך בעקבות הגלגלים הקטנים היא לא נוחה בדרכים משובשות. לצערי אני גרה באזור בו המדרכות מאווווד סדוקות ולעיתים קרובות מכוניות חונות על המדרכה ואז עם העגלה צריך לרדת מהמדרכה לכביש ולעלות שוב והמיוס לא נוחה מבחינה זו וקשה איתה.
אנחנו חושבים לרכוש עגלה חדשה . שקלתי את ה הארטן vip אך הסניף המשווק הכי קרוב רחוק ממני שעה וחצי נסיעה וקשה לנו לנסוע מרחק כזה. שוקלים להזמין טלפונית. האם היית ממליץ עליה לאור מה שתיארתי? האם העבירות שלה טובה והיא תעמוד באתגר של מדרכות סדוקות ודרך משובשת? במידה ולא על מה היית ממליץ לאור מה שתיאתי ללא קשר למחיר? תודה מראש וסליחה על האורך .
* גם, התינוק נכון לעכשיו נמצא באחוזונים גבוהים וגודל מהר אז כנראה שנצטרך טיולון רחב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/03/2018שלום לינה,
גילוי נאות, אני המשווק של הרטן.
אני חושב שהרטן עונה היטב לכל הדרישות שרשמת.
הVIP סופר נוחה לעליה וירידה ממדרכות. המושב שלה הוא המרווח ביותר והארוך ביותר ולכן לדעתי הנח ביותר לתינוק. היא תעמוד באתגר המדרכות. חשוב לציין שיש דגם שנקרא SKY GTS שבנוי עוד יותר טוב לדרכים סופר קשות אך אם לא כך המצב הVIP עדיפה לדעתי לעיר. הSKY נבנתה להליכות קשות גם ביערות.
אני חושב שVIP תתאים לכל הדרישות. אם יש שאלות נוספות בנושא הרטן את מוזמנת לפנות אליי דרך דף הפייסבוק של הרטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)