התלבטות בין סייבקס בליוס s לבין הארמדילו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סייבקס בליוס s לבין הארמדילו
    עדי
    28/02/2018

היי קובי! ממש מתקשה להחליט בין העגלות. הצרכים: עגלה עם גלגלים ובולמים שיתאימו גם לשטח כי גרים בקיבוץ, קיפול קטן- קיה פיקנטו, בטיחות ואיכות, נוחות.. הארמדילו יפה יותר בעיני, והקיפול שלה קומפקטי יותר אבל שמתי לב שכשמקפלים אותה והיא עומדת- הידית שלה משתפשפת והחלק מהפלסטיק בידית ממש נפצע ובנוסף האמבטיה נמוכה וקטנה. לעומת זאת הסייבקס חברה הרבה יותר מוצלחת להבנתי, עמידה ואמינה יותר. העניין הוא שהיא נכנסת לי בקלות בבגאז׳ רק כשאני מפרידה את הטיולון ומניחה אותו במושב האחורי. כרגע אין עוד ילדים ככה שזה לא נורא מבחינתי.. נראה לך קריטי וטיפשי מצידי לפרק כל פעם את הטיולון? ומה לדעתך עדיף מבין השתיים?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

עדי
    28/02/2018

וגם- יש לי סלקל של מקסי קוזי, שארצה לחבר לעגלה אם זה משנה משהו בתשובתך :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/03/2018

שלום עדי,

לגבי הארמדילו, יש מוצר שנקרא סיטי גריפס שעולה גרושים וישמור על הידית מפני קרעים. כמו כן לאחר הקיפול העגלה נשארת ביד ובדרך כלל משם ישר מניחים בתא המטען ואין יותר מדי סיבות שתעמוב מקופלת ועומדת (פרט לנסיעה באוטובוסים). יחד עם זאת אני חושב שהיא פחות נוחה בניוד עבור שטח של קיבוץ. היא נמוכה וצרה ובעיקר יש לה יתרון במנגנון הקיפול וגודל הקיפול.

הבליוס לדעתי עגלה לא מוצלחת. האמבטיה צרה כמו הפליפ וכך גם הטיולון ועדיין הקיפול גדול והייתי לפחות מצפה לקבל ערך מוסף מה שלא קורה ואנו מפסידים משני הכיוונים. כמו כן כאשר האמבטיה וכשהטיולון פונה לכיוון הנסיעה במצבי השכיבה הם בולטים מעבר לידית (חוץ מבמצבה הגבוהה ביותר וגם אז עדיין הם קרובים מדי), זה שמקשה על ההולך עם העגלה וגורם לתליית תיק על הידית לפגוע במושב ולהציק לתינוק לדעתי. לדעתי הנדסת אנוש לא מוצלחת! ולכן אני לא ממליץ עליה.

אם לבחור מבין השניים הפליפ עדיפה לדעתי אם כי לא מושלמת לדרישות שלך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת מאוד!

עדי
    01/03/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו