התקנת כסא איבנפלו סונס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התקנת כסא איבנפלו סונס
    אולה
    04/03/2018

קובי שלום,

לאחר שקיבלנו המלצה שלך ותודה רבה! רכשנו כסא איבנפלו סונס עבור הרכב שלי אבל מאחר וקנינו אותו באילת ולא היינו עם הרכב ואין לחנות סניף באזור מגורינו.... אנו צריכים להתקין אותו ומעט מסתבכים. ההתקנה שלו נראית לנו לא כזו פשוט כמו בגראקו שהתקנו בממש שתי דקות ברכב העיקרי... מה היית מציע לנו לעשות? האם אפשר לפנות לחנות אחרת שלא קנינו בה כדי שיתקינו לנו את הכסא? או אם יש איזה סרטון הדרכה שאתה מכירה כי לא ממש הצלחתי למצוא משהו ספציפי לכסא הזה? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקנת כסא איבנפלו סונס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/03/2018

שלום אולה,

אפשר לפנות ליבואן נובל אינפנטי שיושבים ליד כפר סבא או שהם יפנו לחנות שתיתן שירות. כמו כן אני יודע שחנות טוילנד בכפר סבא מתקינים ללא עלות כל כיסא בלי קשר אם נקנה אצלם. מה שכן צריך לפנות קצת זמן כי יש תור די ארוך להתקנות ולא מומלץ להגיע בשישי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אולי ...?

אולה
    08/03/2018

יש אולי איזה סרטון הדרכה או משהו שנוכל לראות ולהתקין לבד?
    אם אתה יודע כמובן, האם זה באמת מורכב להתקין ועדיף ללכת להתאמץ ולהגיע למתקין? פשוט כפר סבא והמשווק לא באזור שלנו ונצטרך להגיע במיוחד ממש , בעיקר אם לא ביום שישי זה די בעיה... ואני כבר רוצה להתחיל להשתמש בכסא. השאלה אם זה באמת קשה להרכיב לבד או אפשרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/03/2018

הי אולה,

לא מצאתי אחד כזה. אם לא מסתדר להגיע אפשר גם לפנות ל-בטרם. יש מתקינים מורשים מטעמם שמתקינים תמורת תשלום ומגיעים עד לבית.
    ניתן להתקין לבד, פשוט לעבור על ספר ההוראות ולבצע את מה שכתוב לפי הסדר. לאחר ההתקנה גם רשום כיצד לוודא שהמושב מותקן נכון. אני בטוח שכל אחד יכול להצליח כי בארה"ב הרוב המוחלט מתקין לבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו