התייעצות לגבי עגלת תאומים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי עגלת תאומים
    תומר
    04/03/2018

קובי שלום,
    ברצוני להתייעץ איתך לגבי עגלת תאומים - על איזו עגלה אתה ממליץ שתהיה טובה הן מבחינת יכולת מעבר בפתחים שונים אך גם נוחה לילד, בטיחות, קיפול (שלא יהיה מסורבל מדי) ומחיר של עד בערך 4,500 ש"ח.
    אשמח אם תוכל להמליץ לי על מספר דגמים.

תודה רבה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/03/2018

שלום תומר,

לצערנו כל עגלות התאומים סופר מסורבלות כי מה לעשות מדובר ב- 2 עגלות מחוברות (פחות או יותר).
    העגלות מתחלקות לשניים:
    עגלות סייד ביי סייד (אחד ליד השני) או טנדם (רכבת לאורך).

לרכבת יתרון משמעותי ברוחב ומצד שני חיסרון משמעותי באורך.
    היתרונות הגדולים הם יכולת ניוד עדיפה, אמבטיה וטיולון בגודל של עגלת יחיד בעגלה שעליה אני ממליץ. אפשרות חשובה שהתינוקות יהיה מול ההורה. קיפול קטן יותר אך מצריך פירוק של המושבים לפני הקיפול.
    ההמלצה שלי מהסגנון הזה היא זום של איי.בי.סי דיזיין בעיקר מהסיבה שלדעתי היא הכי נוחה לתינוקות.

מעגלות הסייד ביי סייד לדעתי בייבי מונסטרס וזה בעיקר בגלל הרוחב 65 ס"מ. קל להתנייד איתה, הגלגלים והקפיצים איכותיים. ממליץ על הדגם החדש של 2018 שמגיע עם מדרך רגליים מתכוונן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו