מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה דחופה בבחירת עגלהגל05/03/2018
קובי שלום,
אני כבר ממש לקראת לידה וטרם מצאנו עגלה.
לאחר סיבובים אינסופיים במספר חנויות שונות והרבה ייאוש, הבנו שפשוט לא קיימת העגלה המושלמת.. אבל אולי בכל זאת תצליח להכווין אותנו להכי מתאימה לנו.
רק אציין שאנחנו גרים במושב, והדרישות שלנו מהעגלה הן: טיולון דו כיווני, רגליות מתכווננות, זווית שכיבה מלאה בגב)או עד 170-175 מעלות(, גלגלים ובולמי זעזועים טובים לניוד במושב, משקל סביר- לא מעל 11 קילו וגם זה גבולי..)אני אוציא ואכניס הרבה מהאוטו(, שלא תהיה נמוכה מידי, וכמובן עדיפות לגגון בעל הצלה טובה.
למרות שיש פה הרבה דרישות, נראה לי שרובן דיי בסיסיות..
אשמח לשמוע את דעתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות שכבר ראינו
גל05/03/2018אציין שכבר ראינו מספר עגלות, אולי תוכל לומר את דעתך עליהן בהתאם לדרישות שלנו, או להוסיף אחרות שמתאימות יותר לדעתך:
פג פרגו בוק פלוס פופ אפ, מיוס, ארמדילו xt2, סולה 2, מיני סיטי, אוייסטר 2, טרילוג'י.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/03/2018שלום גל,
למרות שהדרישות בסיסיות עדיין לכל עגלה חיסון ויתרון ולא יהיה מוצר מושלם שיכיל את הכל. יותר נכון יש מוצרים שיכילו את כל הדרישות אך הם יעבור את סף המשקל.
פג בוק, גובה ממוצע, נוחות ניוד בינונית ומטה ככל שהדרך תהיה יותר משובשת. אין לה קפיצים טובים לדעתי.
מיוס, נמוכה, בגלל גלגלים קטנים לא תהיה נוחה לניוד מעבר לדרך עירונית.
ארמדילו, די דומה למיוס.
סולה 2, נמוכה וכמו הפג, ככל שהדרך תהיה משובשת יותר כך יכולת הניוד תרד. עגלת סירקל ראבנה שדומה לה תהיה טובה יותר כי הגלגלים והקפיצים עדיפים, היא ממוצעת בגובה בניגוד לסולה הנמוכה, המושב והאמבטיה מרווחים יותר, בהשוואה לסולה שוקלת 11 ק"ג לעומת 10.
סיטי מיני, בעלת טיולון חד כיווני ולכן אני לא ממליץ.
אויסטר 2, נוחות הניוד שלה עדיפה על כולן, הגובה סביר, הקיפול יחד עם טיולון מאוד גדול והתפעול דורש תרגול.
טרילוג'י, לדעתי פחות נוחה לניוד מעבר לדרך עירונית.
לגבי המלצות, אוכל לתת רק אם יהיה פשרות בדרישות כמו במשקל או במושב ללא שכיבה ישרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה בבחירת עגלה!
גל06/03/2018היי קובי,
1. כשבדקנו את המיוס בחנות היא הייתה יחסית נוחה, אבל הפריעו לי הגלגלים הקטנים והרשת..
האם הארמדילו ממש לא מתאימה למושב לדעתך? קיבלתי את הרושם שהיא עוקפת את הבעיה הזאת.. ואיך הבולמי זעזועים שלה?
ועוד משהו לגבי הארמדילו- תוכל לומר מה מימדי האמבטיה שלה? והאם היא בטיחותית? פשוט קראתי על תקלות דיי מלחיצות שהיו בדגם שלפניה..
ומה דעתך על הקיפול שלה?
2. האם הפג לאחר כל השידרוגים לא בעלת נתונים מספקים?
3. עד כמה פשרה במשקל? על אילו דגמים חשבת?
4. מה זה סירקל ראבנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה דעתך לגבי ה baby safe?
גל06/03/2018יצא לי בזמן האחרון לראות הרבה כאלו ותהיתי האם היא איכותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו עגלות ג'ואי?
גל06/03/2018גם אותן ראיתי ולא בדקתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/03/2018שלום גל,
פחות ממליץ על בייבי סייף.
דגם הכרום של ג'ואי יחסית גבוהה, נח לניוד, לדעתי פחות למוצב כי הוא ללא קפיצים. האמבטיה יחסית צרה.
1. אכן אלו החסרונות של המיוס לדעתי ולכן אני פחות ממליץ.
לגבי אמרידלו, היא תהיה טובה יותר למושב אך עדיין הגלגלים בינוניים ולא גדולים מספיק. כמובן שהכל שאלה אילו דרכים יש במושב? היא טובה לדרך עירונית וטיפה מעבר. כל עוד אין חול, כורכר, חצץ היא תעשה את העבודה. האמבטיה די צרה. היא מאוד נמוכה. אין מה לחשוש מבעיות בטיחותיות, גם בדור הראשון היצרן הוא זה שיזם קריאת שירות כדי למנוע תקלה מחלק אחד בעגלה ולכן זה רק מראה שאפשר לישון בשקט.
2. לדעתי לא מכיוון שיחד עם משקל תינוק מאוד מאוד קשה להרים אותה על הגלגלים האחוריים כשצריך לעלות על משהו כמו מדרכה. שוב, מאוד תלוי סוג הדרך במושב, כמה שיותר מדרכה ודרך סלולה אז היא בהחלט תספיק.
3. עגלות שמכילות ממש את כל הדרישות שציינת הן:
עגלות הרטן או איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס ששתיהן שוקלות סביב ה- 13 ק"ג. כמו כן עגלת סלסה עונה לכל הדרישות פרט למושב שלא נשכב ישר.
4. סירקל ראבנה נמכרת כעת ברשת בייבי סטאר, מאוד דומה לסלסה רק עם קפיצים בסיסיים יותר אבל עם מושב בעל שכיבה מלאה. לא שיא השלמות בנוגע לניוד ובלימת זעזועים אך טובה יותר מהפג או עגלות מאמאס אנד פאפס וג'ואי לדעתי.
בברכה,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מספר שאלות....
גל07/03/2018קודם כל, תודה על המענה :)
ועוד כמה שאלות..
1. אתה יודע להגיד מה ההבדל ברוחב האמבטיה של הפג והארמדילו?
וגם מה רוחב האמבטיה של הסירקל
2. מה המשקל של הפג פופ אפ? בכל מקום אני רואה משקל אחר.. כבר מבולבלת.. אני פשוט כהר בחודש 9 והאמת שהכל מרגיש כבד עכשיו..
3. עד כמה איכותית הסירקל?
4. הטיולון של הארמדילו טוב? והאם בולמי הזעזועים ואיכות הגלגלים שווה לשל הפג? (עם שידרוג לשלדת הs).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגבו פוקס
גל07/03/2018נתקלתי בה פתאום..
יש לה שכיבה מלאה? האם היא עונ לדרישות? או שהיא כמו הקמיליון?
ועד כמה כבדה היא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/03/2018שלום גל,
1. רוחב הפג 33 ס"מ, רוחב הסירקל 35 ס"מ, רוחב הארמדילו 30 ס"מ. ממליץ למדוד עם סרט מידה כי נתוני היצרנים לא תמיד נכונים. יש לזכור שבפג אני ממליץ להוסיף מזרן ולכן המידות יקטנו טיפה.
2. פג עם שלדת S + טיולון תשקול 11 ק"ג.
3. לדעתי איכותית מאוד בטח שביחס למחיר. לדעתי לא ברמה של הפג שמורכבת באירופה ולכן לדעתי איכותית יותר מהסירקל או הפליפ. מה שכן הפג לדעתי מצריכה המון שידרוגים שלא צריך בסירקל או בפליפ כמו מזרן לאמבטיה, מזרן לטיולון ששינהם מאוד קשים, שדרוג לשלדת S. כמו כן הפג בגרסאות הזולות סובלת מאמבטיה קשיחה שלא ניתנת לקיפול וזה עוד חיסרון אם אין מחסן לאחסן בגמר השימוש.
4. הוא יותר צר ולכן לדעתי פחות נח לתינוק בעיקר בחורף עם לבוש עבה, כמוכן יש לו 3 מצבים לעומת 4 בפג או בסירקל ולדעתי יש יתרון כשיש אפשרות להתאים את מצב הזווית הנכון לתינוק וזה מתאפשר ככל שיש יותר אפשרויות מצבים.
5. בוגבו פוקס - לדעתי עגלה שרחוקה מלהצדיק את מחירה. היתרון הוא שהיא יחסית קלה ביחס לעגלה מרווחת: 9.9 ק"ג אבל לדעתי הקפיצים סבירים ודי ברמה של הסירקל ולא מעבר, האמבטיה והטיולון יושבים על אותו בסיס ולכן לא יהיה ניתן לעשות רוטציה בינהם ולפעמים צריך לעשות במעבר מהאבטיה לטיולון.
הקיפול עם הטיולון טיפה גדול ואין תמיכת גב קשיחה.
אני בעיקר חושב שמשלמים המון על המותג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)