עגלה/ טיולון דו כיווני ללא אמבטיה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה/ טיולון דו כיווני ללא אמבטיה
    רותם
    06/03/2018

קובי שלום,

כרגע יש לי את עגלת גרקו איבו שעבדה 4 שנים, הייתי מרוצה ממנה חוץ מהקיפול המגושם.
    כרגע לתינוקות אני משתמשת באמבטיה של הדרקון ורוצה לקנות עגלה חדשה.
    התקציב הוא עד 2000 שקלים.
    חשוב לי שהיא תהיה נוחה לתינוק,דו כיוונית ועם סוכך גדול.
    ראיתי את הטאי טאי שהייתה נראית מושלמת אבל לא דו כיוונית וגם הבנתי שהבולמים הם רק הגלגלים הקדמיים
    הג'ואי נראית בסדר אבל ראיתי שהטיולון לא יציב אלא יחסית מתנדנד כשיושב עליו תינוק.
    הבלדה לא נשכבת אלא הרגליים נשארות מקופלות.
    על איזו עגלה תוכל להמליץ לי?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/03/2018

שלום,

אפשר לבדוק את סירקל ראבנה שנמכרת ב- 2000 ש"ח (אבל גם עם אמבטיה שלא ניתן להוריד).
    אפשר גם לבדוק את סולה 2 של מאמאס אנד פאפאס אם יסכימו למכור לכם ללא טיולון וכנ"ל לגבי ארמדילו פליפ XT2. הן על גבול התקציב אולי עם חריגה קלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סולה כרום

רותם
    09/03/2018

היי קובי,
    תודה רבה על התשובה.
    פניתי לאייפון בי סי דיזיין ואין להם כרגע נקודה בדרום שבה אוכל לראות את העגלה.
    אני יודעת שאולי חורג מהתקציב אבל אקח אותה בכל זאת אם היא טובה...
    האם אתה ממליץ על עגלת סולה כרום 2? הבנתי שהטיולון שלה זהה לזה של טורבו 2ובכך הרבה יותר נוח לתינוק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/03/2018

שלום רותם,

הסולה עדיפה בהרבה על האורבו וברור שאני ממליץ עליה ובטח שבהשוואה לאורבו. כמו הסירקל נותנת תמורה מצויינת לכסף.
    בינה לסירקל אני חושב שלסירקל יתרון בניוד עדיף, בלימת זעזועים עדיפה (לסולה כמעט ואין) אמבטיה וטיולון מרווחים יותר (בעיקר האמבטיה שמרווחת בהרבה), גגונים גדולים יותר, גבוהה יותר.
    יחד עם זאת הסולה קלה יותר בקילו.
    אני מודע לזה שיש בעיה לרכוש כרגע סירקל בדרום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידית עגלת סולה

רותם
    11/03/2018

היי קובי תודה רבה על העזרה :)
    יש לי עוד שאלה קטנה...
    האם אני יכולה לשים תיק החתלה רגיל על הידית של הסולה או שהיא לא בנויה לזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/03/2018

שלום רותם,

ע"פ הוראות היצרנים אסור לתלות תיק על עגלה. ובכל זאת המון תולים ולכן אומר שניתן לתלות אך כמובן להקפיד שהתיק לא יהיה סופר כבד כי זה גם יפגום ביציבות וגם עלול לגרום לידית להישבר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו