המלצה על בחירת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על בחירת עגלה
    טליה פיניש
    06/03/2018

קובי שלום,
    אני ממש מבולבללת מכל המידע על העגלות וכל אחת מחברותיי ממליצה על עגלה אחרת, אשמח לקבל את עצתך לגבי בחירת העגלה המושלמת עבורנו. אין לנו כל כך מגבלות, אני ובעלי בגובה ממוצע, גרים בבניין עם מעלית ויש לנו רכב משפחתי עם בגאז' גדול. אני רוצה לקנות עגלה טובה ואיכותית עם כמה שיותר נוחות לתינוקת ולנו. תודה רבה לך מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על בחירת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/03/2018

שלום טליה,

אין עגלה מושלמת. אני גם לא ממליץ להעזר בהמלצות של אחרים מכיוון שלכל אחד צרכים ותנאים אחרים ולכן יהיו כאלו שיהיו מרוצים ממוצר ואחרים עם אותו מוצר מאוכזבים.
    עוד נקודה חשובה שצריך לציין, ככל שהמוצר יהיה יותר נח לתינוק כך הוא יהיה יותר מסורבל או כבד להורה וגם ההפך הוא נכון, ככל שיהיה יותר נח לנו ההורים כך נוחות התינוק תרד.

לדעתי העגלה הכי נוחה לתינוקות היא עגלת הרטן.
    אם מחפשים שילוב בין נוחות גבוהה לתינוק ועדיין נוחות סבירה להורה עגלות פג פרגו בוק או איי.בי.סי דיזיין סלסה יהיו טובות ומומלצות לדעתי.
    אם מוכנים להתפשר על נוחות התינוק עגלות כמו בוגבו בי או ארמדילו פליפ יהיו המענה הכי טוב לדעתי.
    כמובן שיש לקחת גם את המלצותיי בערבון מוגבל כי אינני מכיר אישית את כל הצרכים שלכם ולכן תמיד ממליץ טרם הרכישה לעשות מבחן אישי של טיולון עם העגלה בחנות ומחוצה לה יחד עם משקל של 9 ק"ג לפחות בתוך העגלה, לנסות לתפעל את המוצר ולקפל, כך תוכלו לפחות לדעת אם הנוחות שלכם טובה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

טליה
    08/03/2018

תודה רבה רבה! נתמקד בעגלות שציינת ונבחן אותן פיזית!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו