התלבטות בין כמה עגלות- ילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין כמה עגלות- ילד ראשון
    צופית
    08/03/2018

היי קובי. אשמח לקבל את ההמלצה שלך שוב.
    הלכתי לאיבוד בין כל העגלות. אנחנו מחפשים עגלה, לידה ראשונה,
    אני ובעלי שנינו קטנים ( 1.65 בערך) גרים בדירת קרקע, עם רכב מאזדה. מחפשים עגלה שתיהיה קלה אך גם איכותית ונוחה לתינוק.
    אני מתלבטת לגבי הארמדילו XT , הבנתי שהקפיצים שלה לא ככ טובים, אך אנחנו גרים בעיר ושם יהיה רוב הסיבובים שלנו איתה. האם היא תספיק לנו ותיהיה לנו דיי טובה?
    בנוסף הבנתי שהשירות לקוחות שלהם ממש גרוע.

והעגלה השניה שאני מתלבטת עליה היא האי בי סי דיזיין סלסה. ראיתי שאתה ממליץ עליה המון וההיא בהחלט נראת איכותית ולא מאוד כבדה. אאך אני תוהה אם יש לנו צורך בעגלה כזאת גדולה ומאסיבית ששנינו קטנים ואין לנו כוונה ללכת לעשות עם העגלה מסלולים וטיולים על אבנים.
    מה דעתך?
    האם יש עגלה נוספץת שאתה חושב שכדאי לנו לבדוק שעומדת בפרמטרים האלה?!
    תתודה רבה~

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/03/2018

שלום צופית,

הפליפ די מספק לעיר ולכן לצרכים שלכם היא בסדר. השירות לקוחות של היבואן סביר והיה יכול להיות יותר טוב, הבעיה שהם מוכרים כלכך הרבה כך שקשה לתת מענה מהיר לכמויות (זאת לפחות דעתי). מה שכן אני לא חושב שהוא גרוע וזה די דומה לרוב החברות.

לגבי הסלסה, היא גבוהה אבל הידית ניתנת להתאמת גובה. הקפיצים והגלגלים יוצרים לא רק נוחות הליכה טובה יותר מעבר לעיר אלא גם בעיר ובעיקר בעליה וירידה ממדרכות, פעולה שעושים המון במהלך טיול יומי. מעבר לכך הקפיצים משפרים את נוחות התינוק שכן הוא פחות ירגיש טלטלות מהדרך ולסיום היא הרבה יותר מרווחת ולכן תהיה יותר נוחה לתינוק וכפי שאני תמיד מציין זה יגיע על חשבון הנוחות שלכם עם משקל כבד יותר בקילו מהפליפ וקיפול גדול יותר בכ- 30% ולכן אתם צריכים להחליט אם אתם מסוגלים להתמודד עם המינוסים בתמורה לפלוסים האחרים שהצגתי.

הכי דומה לפליפ עם יכולת ניוד עדיפה היא בוגבו בי 5 שגם קלה יותר בקילו מהפליפ. החסרונות הם מחיר יקר וגם אמבטיה צרה, טיולון קצר מהפליפ וללא מעקה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה דומה ומומלצת

צופית
    12/03/2018

פחות אהבתי בלסה את ז שהטיולוןהוא בתנוחת עירסול ולא נשכב. האם יש לך המלצה לעגלה דומה, שתיהיה נוחה לתינוק אך גם קלה יחסית וכן עם טיולון נשכב?
    אני מאוד מאוד מתלבטת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/03/2018

שלום צופית,

במאי תגיע כרית לסלסה שתאפשר שכיבה ישרה עד גיל שנה בערך. הדבר היחיד שהיא לא תאפשר זה השכבה על הבטן.

יש דגם חדש שנקרא סירקל ראבנה, האמבטיה זהה לשל הסלסה והטיולון בעל שכיבה מלאה, השלדה דומה לשל הסלסה אבל ללא ידית טלסקופית אבל כן מתכווננת, הסל קטן יותר ואין קפיצים כמו בסלסה אך יש קפיצים מעולים. היא במשקל הסלסה אך זולה ממנה משמעותית כי כרגע במחיר השקה.
    דומה לסירקל יש את הסולה 2 אך האמבטיה והטיולון צרים יותר ואין קפיצים טובים בגלגלים.
    אפשר גם לבדוק את פג בוק ששוקלת כמו הסלסה אך יש להוסיף לה לדעתי מזרן לאמבטיה, מזרן לטיולון ולשדרג לשלדת S. החסורונות שאין לה קפיצים טובים וקשה מאוד לעלות ולרדת מדרכות כאשר יש תינוק בעגלה, השכיבה בטיולון אמנם לא בזווית כמו בסלסה אך היא לא מגיעה למצב שטוח ויש שיפוע יחסית גדול במצב השוכב ולכן גם בה בעייתי להשכיב על הבטן בשלב הטיולון לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו