רכישת סמארט טרייק ובימבה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• רכישת סמארט טרייק ובימבה
    דנית
    09/03/2018

היי קובי,

חודש הבא בתי חוגגת יום הולדת שנה ואני רוצה לרכוש לה בימבה ואופניי סמארט טרייק
    1. בימבה- הכי הייתי רוצה לקנות את בימבת מיני מאוס 4 ב-1 אבל היא יקרה לנו מדי. התקציב בין 150- 250 ש"ח. .היא באמת שווה את המחיר או שיש בימבות זולות יותר שכיפיות ובטוחות לילד לא פחות? האם יש חברה ספציפית שנחשבת לבימבה איכותית ויציבה? כמה חשובה המשענת לגב והסוגר בטחון ?

2. סמארט טרייק- באתר יש למעלה מ-20 דגמים והלכתי לאיבוד! חשוב לי תיק גדול שלא יפול, גגון טוב (האם השטוחים מספקים הגנה?), מקום לבקבוק וברקסים. אשמח להמלצה על דגמים נוספיםם מה-400 ו-700 כי שמעתי עליהם דברים מאוד לא טובים מניסיון אישי של חברות (המעקה בטיחות נמוך והילד יכול לנטות קדימה ולפול הכסא לא בזווית נוחה,9 הידית של האופניים נמוכה ונשארת גם כשלב שהילד נוסע עצמאית וקצת מפריעה לו).

סליחה על החפירה תודה רבה! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכישת סמארט טרייק ובימבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/03/2018

שלום דנית,

לגבי בימבה, לדעתי הילדים יהנו גם מבימבה זולה, כן רצוי שיהיה תמיכת גב עד גיל שנתיים (אם מעבר אז גם אפשר להתמקד בדגמים ללא). רצוי שהגלגלים יסעו בקלות ולא יהיו דברים כמו פלסטיק בולט שיעצרו או יקשו את הדחיפה של התינוק עם הרגליים. אין לי המלצה כי הדגמים שאני השתמשתי בזמנו כבר לא נמכרים.

2. לדעתי אם התינוק מעל גיל שנה סמארט טרייק 400 מצוין ובמחיר סביר, חשוב לציין שזהו דגם מתקפל ולכן טיפה יקר מדגמים אחרים. הדגמים האחרים מציעים שכיבה או מושב דו כיווני שלדעתי מעל גיל שנה מיותרים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמארט טרייק

דנית
    11/03/2018

היי קובי . תודה עח תשובתך המהירה.
    בעלי שמח לגלות שהוא צדק לגבי הבימבה ;)

לגבי הסמארט כאמור שמעתי דברים פחות טובים על ה 400 ואין לנו צורך במתקפל. מה ההבדלים בין דגם שיק , בוטיק וגלוו ? איזה מהם הכי מומלץ ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/03/2018

שלום דנית,

אני דווקא מכיר הרבה עם ה- 400 שסופר מרוצים ולכן המלצתי עליו.
    מבין ה- 3 לדעתי הגלואו הוא הכי בסיסי ולכן הבוטיק או השיק עדיפים והם די זהים בתכונות כך שאני ממליץ על האופציה הזולה מבין השניים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו