מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- רכישת סמארט טרייק ובימבהדנית09/03/2018
היי קובי,
חודש הבא בתי חוגגת יום הולדת שנה ואני רוצה לרכוש לה בימבה ואופניי סמארט טרייק
1. בימבה- הכי הייתי רוצה לקנות את בימבת מיני מאוס 4 ב-1 אבל היא יקרה לנו מדי. התקציב בין 150- 250 ש"ח. .היא באמת שווה את המחיר או שיש בימבות זולות יותר שכיפיות ובטוחות לילד לא פחות? האם יש חברה ספציפית שנחשבת לבימבה איכותית ויציבה? כמה חשובה המשענת לגב והסוגר בטחון ?
2. סמארט טרייק- באתר יש למעלה מ-20 דגמים והלכתי לאיבוד! חשוב לי תיק גדול שלא יפול, גגון טוב (האם השטוחים מספקים הגנה?), מקום לבקבוק וברקסים. אשמח להמלצה על דגמים נוספיםם מה-400 ו-700 כי שמעתי עליהם דברים מאוד לא טובים מניסיון אישי של חברות (המעקה בטיחות נמוך והילד יכול לנטות קדימה ולפול הכסא לא בזווית נוחה,9 הידית של האופניים נמוכה ונשארת גם כשלב שהילד נוסע עצמאית וקצת מפריעה לו).
סליחה על החפירה תודה רבה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/03/2018שלום דנית,
לגבי בימבה, לדעתי הילדים יהנו גם מבימבה זולה, כן רצוי שיהיה תמיכת גב עד גיל שנתיים (אם מעבר אז גם אפשר להתמקד בדגמים ללא). רצוי שהגלגלים יסעו בקלות ולא יהיו דברים כמו פלסטיק בולט שיעצרו או יקשו את הדחיפה של התינוק עם הרגליים. אין לי המלצה כי הדגמים שאני השתמשתי בזמנו כבר לא נמכרים.
2. לדעתי אם התינוק מעל גיל שנה סמארט טרייק 400 מצוין ובמחיר סביר, חשוב לציין שזהו דגם מתקפל ולכן טיפה יקר מדגמים אחרים. הדגמים האחרים מציעים שכיבה או מושב דו כיווני שלדעתי מעל גיל שנה מיותרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמארט טרייק
דנית11/03/2018היי קובי . תודה עח תשובתך המהירה.
בעלי שמח לגלות שהוא צדק לגבי הבימבה ;)
לגבי הסמארט כאמור שמעתי דברים פחות טובים על ה 400 ואין לנו צורך במתקפל. מה ההבדלים בין דגם שיק , בוטיק וגלוו ? איזה מהם הכי מומלץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/03/2018שלום דנית,
אני דווקא מכיר הרבה עם ה- 400 שסופר מרוצים ולכן המלצתי עליו.
מבין ה- 3 לדעתי הגלואו הוא הכי בסיסי ולכן הבוטיק או השיק עדיפים והם די זהים בתכונות כך שאני ממליץ על האופציה הזולה מבין השניים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)