התייעצות לגבי אינגליזינה ופג פרגו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי אינגליזינה ופג פרגו
    חן
    11/03/2018

שלום!
    אתמול בעלי ואני חיפשנו אחר עגלה.. ראינו את המאמס ופאפס, בייבי גוגר, פג פרגו ואינגליזינה.
    אנחנו מחפשים עגלה גדולה ומרווחת, שתהיה נוחה להתניידות ולקיפול.. אין ספק שמכל העגלות מה שבא בחשבון זה הפג פרגו או האינגליזינה- שתיהן חדשות מ 2018.. החסרון של הפג פרגו הוא שהיה לי לא נוח וכבד לקפל, להרים ולשים את האמבט (אך אני חושבת שזה עניין של הרגל) ולכן ישר התאהבתי באינגליזינה אבל שמנו לב שהגלגלים שלה קטנים.. השאלה כמה זה קריטי לתינוק, איך הבולמי זעזועים כאשר מטיילים ברחובות הולנדים? אשמח להסבר ולעזרה, תודה חן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/03/2018

שלום חן,

אכן מדובר ביצרנים אירופאים ולכן הרמה גבוהה ביחס למאמאס אנד פאפאס או בייבי ג'וגר.
    הפג מאוד קלה לקיפול וזה דורש תרגול ממש קצר.
    יחד עם זאת היא כבדה יותר ובעיקר גדולה באופן משמעותי בקיפול.
    קשה מאוד לחבר את האמבטיה והטיולון בפג וזה בהחלט דורש תרגול. יועץ טוב בחנות ילמד אותך שיטה איך לעשות זאת בקלות. לי קשה להסביר את הטכניקה בכתב.
    בפג עדיפה בניוד אך בלימת הזעזועים שלה לא מהטובות שיש אבל גלגל גדול ושדרוג לשלדת S יעשו את העבודה במדרכות הולנדיות.
    עקב אכילס של האניגלזינה יהיה נוחות הניוד שתרד ככל שהדרך תהיה יותר משובשת, היא תשרוד את המדרכות ההולנדיות אך זה יצריך מאמץ פיזי יותר גדול עבורך ולכן מאוד תלוי עד כמה תלכו בדרכים עם מדרכות הולנדיות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה..

חן
    11/03/2018

היי קובי- קודם כל תודה על העזרה!
    יש לי מספר שאלות:
    1. לא כל כך הצלחתי להבין מדברייך מי מהעגלות עדיפה מבחינת בולמי זעזועים לתינוק- אינגליזינה או פג (משודרגת או לא משודרגת עם שילדת s)
    2. האם עניין הגלגלים הנמוכים באינגליזינה משפיעים על מהמורות הדרך?
    3. מה הכוונה שאמרת גלגל גדול בפג? יש אפשרות להחליף גלגלים?
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/03/2018

שלום חן,

האמת שלא תצליחי להבין מכיוון שלדעתי שתיהן מצויינות ולכל אחת יתרון משמעותי אחר, לכן אני מציע שתתנסו עם כל אחת ותגיעו למסקנה מי מהן עדיפה לצרכים שלכם יותר.

1. לשתיהן אין בולמי זעזועים טובים לדעתי אך בפג יש פיצוי בדמות גלגל גדול כאשר עם משדרגים לשלדת S הצמיג שלא מרכך טוב יותר ולכן בולם זעזועים טוב יותר מהאינגלזינה לדעתי.
    2. בוודאי שכן ולכן מאוד תלוי היכן תטיילו עם העגלה. בסך הכל להורה עירוני היא מספיקה בהחלט לדעתי.
    3. לא ניתן להחליף אך כפי שציינתי יש לפג שלדה בסיסית שמגיעה עם המוצר ויש שלדת S שצריך לשדרג אליה בתשלום נוסף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו