מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה לאבא גבוה ואמא נמוכהפנינה12/03/2018
שלום, בעלי 1.95 ואני 1.55, מחפשים עגלה עם אמבטיה וטיולון לקראת לידה..
הבנתי שרק.מימה קסרי יש בה אפשרות להגביה או להנמיך את האמבטיה והטיולון, בכל שאר העגלות ניתן לכוונן רק את הידית. האמנם כך?
אני פחות מעוניינת במימה בגלל המראה המפונפן שלה, הכובד והעובדה שבטיולון אין מספיק מקום לרגליים ונדמה שגם אין מצב ביניים.
אשמח לשמוע אם יש משהו אחר שיכול להתאים לנו והיכן ניתן לקנות אותו... תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/03/2018שלום פנינה,
אפשר לבדוק את הסלסה של איי.בי.סי שיש לה ידית מתכווננת. האמבטיה והטיולון יחסית גבוהים ולא מתכווננים ולכן את צריכה לבדוק שזה לא גבוהה מדי עבורך. היתרון שהתינוק יושב גבוהה. בנוסף אין לה סרן אחורי כמו ברוב העגלות ולכן גבוהים לא יתקלו בו כפי שקורה בעל עגלה בעלת סרן אחורי.
אין הרבה עגלות מתכווננות וזה מנגנון שמוסיף המון משקל לעגלה וכמובן יכול להתקלקל עם הזמן.
אפשר לבדוק את הבי של בוגבו אך היא נמוכה מאוד באמבטיה והטיולון אך הידית תתאים לגבוהים כי היא מתכווננת ולדעתי לך היא תהיה נוחה יותר. מצד שני היא מאוד צרה ולדעתי זה פחות נח לתינוקות.
לגבי מקומות רכישה צריך לפנות למשווקים. או שבאתרים שלהם רשומים המשווקים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו,תודה על המענה המהיר!
פנינה13/03/2018ההסצכלתי ברחבי הרשת על עגלת הסלסה, אני רואה שאתה מקפיד לציין שבטיולון אין אפשרות שכיבה. האם יש לזה פתרון?
אנחנו גרים בעיר, יש לנו חמש מדרגות לעלות לבית ותא מטען קטן יחסית, אני לא מתכוונת לקפל אותה יותר מדי כך שהנוחות בקיפול עצמו לא חשובה. בהתחשב בזה ובפערי הגובה בינינו האם הסלסה זו העגלה היחידה שיכולה להתאים לנו?
מה דעתך על קניה יד שניה? הבנתי שבחנויות.היא נמכרת ב3500, ראיתי ביד2 משפחה שעוברת לעגלת תאומים ומוכרת את הסלסה 2017 שנקנתה לפני חצי שנה ב2000 שח.
בכללי אני רואה המון עגלות יד2 שבקושי היו בשימוש...
לגבי סל קל יש לך המלצות לסל קל שמתחבר לסלסה או לעגלה אחרת שיכולה להתאים לנו?
המון תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/03/2018שלום פנינה,
קודם כל אפשר לרכוש סלסה חדשה ממודל 2017 בחנויות במחיר דומה או טיפה יקר יותר מיד 2. יש לה יתרון בקפיצים ובידית האחיזה שמאפשר עליה וירידה בקלות ממדרגה. הסלסה מצויינת לגבוהים ולא רעה לנמוכים כך שזו אופציה טובה. ישנן אופציות נוספות אך כפי שציינתי יתאימו בעיקר לנמוכים והגבוהים יתקשו (כמו בי 5 למשל) או שמדובר במוצרים כבדים שלדעתי לא יתאימו.
לגבי השכיבה, אני פחות אוהב את השכיבה שיש בסלסה אבל, בגלל שיש לה אמבטיה ענקית שמתאימה עד 9 ק"ג, ברגע שנעבור לטיולון הרבה דברים שהם יתרון בשכיבה ישרה כבר לא יהיו רלוונטים ולכן האמבטיה מפצה על החיסרון. כמו כן יגיע במאי מזרן שמשטח את הטיולון עד לגיל שנה, לדעתי לא צריך לרוץ ולרכוש אלא להתחיל שימוש בטיולון ולראות עם יש בכלל צורך בו.
סייבקס אטון Q הוא הטוב ביותר שמתחבר על הסלסה לדעתי אך הוא לא זול. אטון בייסיק עולה כמחצית ולדעתי הוא בסך הכל סל קל טוב מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית! ועכשיו שלב הבחירה
פנינה15/03/2018אני בקשר עם שתי אמהות בביד2, אחת מוכרת את הסלסה 2017 (אמבטיה וטיולון) אחרי שימוש של שנה, השניה מוכרת את הממבה לאחר שימוש של שנה וחצי. שתיהן מוכרות בסביבות אלף שקל.
בהתחשב בצרכים שלנו מבחינת פערי גובה, הרצון בנוחות מקסימלית לתינוק גם על חשבון נוחות שלנו, חמש מדרגות לבית ותא מטען די קטן יחסית. מה לדעתך עדיף לבחור? וכן על מה להסתכל כשבאים לבדוק את העגלה והאם יש סימנים מחשידים? (שתיהן נשמעות הגונות וישרות בהחלט)
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/03/2018שלום פנינה,
הסלסה עדיפה בהרבה! היא החליפה את הממבה (אלא אם מדובר בממבה פלוס וזה סיפור אחר). הסלסה קלה יותר, נוחה יותר לניוד ורוחב השלדה 63 ס"מ לעומת 66 וזה יתרון עצום. האמבטיה עדיפה, הגגונים עדיפים, הטיולון נשלף יותר בקלות ולכן אני ממליץ על הסלסה. הגובה זהה ובקיפול הסלסה בטיפה יותר קטנה.
לגבי בדיקה, צריך לבדוק שאין שברים, לראות שהעגלה נוסעת ומתמרנת בקלות, שהקיפול הולך חלק, שהפירוק וההרכבה של החלקים השונים הולכים חלק ושהבד תקין ולא קרוע.
כמוכן אני ממליץ בחום לאחר הרכישה לפנות לחברת "הגלגל", הם מחדשים עגלות ועושים טיפול לעגלה, העלות די זולה וגם אם יש תקלה במוצר הם יטפלו, כמוכן ינקו ויגרזו חלקים שחייבים גירוז אחת לשנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשינו כעצתך. תודה ענקית
פנינה19/03/2018על ההסברים מאירי העיניים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)