המלצה על טיולון עם הצללה רחבה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון עם הצללה רחבה
    טניה
    12/03/2018

שלום רב,
    נודה על עזרה בבחירת טיולון. מחפשים טיולון טוב, מתקפל יחסית בקלות ועם הצללה רחבה. שנינו גבוהים ויחסית ולכן עדיפות לטיולון גבוה. לא מחפשים משהו זול אלא מעוניינים להשקיע במשהו איכותי וכמה שיותר נוח לתינוק. יש עדיפות לאפשרות להלבשת אמבטיה בעתיד ולכן המליצו לנו על הסיטי מיני 4 אבל הבנתי שהבולם שם רק קדמי. נשמח לדעה לגבי הסיטי מיני 4 והאם יש טיולון אחר מומלץ.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/03/2018

שלום טניה,

אני לא ממליץ על סיטי מיני כעגלה מכיוון שהטיולון שלה חד כיווני ולדעתי חשוב מאוד שיהיה טיולון דו כיווני במינימום עד גיל שנה (ולדעתי מומלץ גם מעבר). כטיולון לגיל שנה היא סבירה. לדעתי ביבה טאי טאי תהיה עדיפה כי יש לה מדרך רגליים מתכוונן והיא קלה יותר מהג'וגר. גם לה ניתן לחבר אמבטיה בעתיד אך שוב, לדעתי עגלות עם טיולון חד כיווני פחות מומלצות ולכן אני ממליץ להתמקד רק בטיולון.
    חוץ מהטאי טאי אני ממליץ גם על מקלארן טכנו XT שמעולה לגבוהים, מרווחת ובעלת גגון ענק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו