מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סייבקס מיוס, אוייסטר זירו או משהו אחר?מורן14/03/2018
שלום,
אני מחפשת עגלה נוחה, מתקפלת ביד אחת, רגליים של התינוק בטיולון מתכווננות והכי חשוב שתהיה קלה לנשיאה ולקיפול כי אני חלשלושה.
2 העגלות שהשארתי בקריטריונים האלו הם הסייבקס מיוס (חיסרון, כדי לפתוח צריך לרדת לריצפה ולאחוז בידית) והאוייסטר זירו (חיסרון, לא עומדת על הריצפה לאחר הקיפול).
מה מומלץ?
האם יש עדלות אחרות קלות שתוכל להמליץ עליהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/03/2018שלום מורן,
האויסטר בעלת טיולון חד כיווני ואני פחות ממליץ על עגלות שהטיולון שלהן לא פונה לכיוון ההורה.
לכן מבין השניים לדעתי המיוס עדיפה.
ממליץ לבדוק גם את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ וגם את בוגבו בי 5 שעונות על הקריטריונים שלך ובעלות טיולונים דו כיווניים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, אבל-
מורן15/03/2018הבוגבו בי 5 כבדה מאוד.
המאמס אנד פאפס נסגרת על הריצפה, אני צריכה עגלה שאני לא צריכה להתכוף ולהתכוון אליה (למשל האוייסטר והמיוס נסגרות ונפתחת כשאני עומדת לצידן, אין צורך להתכופף יותר מידי).
השאלה, אם העובדה שהטיולון לא מתהפך לא מפריע לי באויסטר, מה משניהם עדיף?
והאם יש עגלות טובות שגם הן במשקל של עד 8-9 קילו כולל טיולון ושילדה?
האינגליזינה למשל הייתה מדהימה בעיניי, אבל כשניסיתי לקפל אותה גיליתי שהיא כבדה לקיפול כי אצבע אחת לוחצת על כפתור וכל משקל העגלה נופל על 3 אצבעות בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/03/2018שלום מורן,
לגבי הבי, היא די במשקל של המיוס לכן לא ברור לי למה הרגשת שהיא כבדה. חשוב לציין שבהריון הכל מרגיש כבד. חשוב לעשות מבחן הרמה דומה, כלומר להרים את 2 המוצרים יחד עם טיולון. מוכרנים מסוגלים לתת לך להרים מוצר אחד ללא הטיולון ואחד עם או לעשות קומבינציות כדי שתרגישי הבדל במשקלים על מנת למכור לך מוצר שעדיף להם למכור.
לגבי ארמדילו פליפ. א. ניתן להעמיד אותה, צריך ללמוד איך.
ב. היא ממש לא נופלת לרצפה, לאחר הקיפול היא נשארת ביד שלך וגם לא ממש צריך להתכופף עבור הקיפול.
שוב, תלמדו איך לקפל לבד ואחר כך תתנסו לבד.
גם לגבי האינגלזינה, תלמדו ואז תתנסו לבד. צריך להבין שמוכרנים עושים זאת בקלות כי הם התאמנו וקיפלו מספר רב של פעמים וגם אתם תוכלו לפתח מיומניות שיאפשרו לכם לקבל בקלות.
בגלל שאני בעד טיולון דו כיווני אני ממליץ על המיוס למרות שהאויסטר עידפה ברוב הפרמטרים כמו: מציעה מושב מרווח יותר, יכולת ניוד עדיפה, גגונים טובים יותר, משקל קל יותר, קיפול קל יותר וכמובן ללא הרשת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מורן17/03/2018תודה על תשובתך.
איזו רשת רק מדובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/03/2018שלום מורן,
המושב של המיוס עשוי מרשת ולכן לדעתי תומך פחות טוב, בנוסף עלול לסבול מבלאי גבוהה בעיקר באזור הרגליים אשר חשוף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)