מה ההבדל בין בייבי סנס 5 ל7

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל בין בייבי סנס 5 ל7
    אני
    14/03/2018

ועד כמה זה קריטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה ההבדל בין בייבי סנס 5 ל7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/03/2018

שלום,

בדרך כלל השינויים מזעריים. כמוכן עוד אין חוות דעת על ה-7 ממשתמשים. לרוב השינוי העיקרי בשינוי דור במכשירי בייבי סנס הוא שיפור רגישות החיישנים, זה אומר התרעה טובה יותר אבל בעיקר בעיקר צמצום של אזעקות שווא שזה לדעתי החיסרון הכי גדול של המוצר וככל שיהיו פחות כאלו ההפרש ל-7 מוצדק לדעתי. כרגע אלו טענות היצרן ואם זה נכון נדע רק בעתיד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפוייה ללדת עוד חודש וחצי-חודשיים

אני
    15/03/2018

לחכות או שלא רלוונטי כבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/03/2018

שלום,

ממליץ לפנות למשווק: מיה בייבי. הבנתי שממש בקרוב כבר יחל להימכר אבל עדיף לקבל מידע מהמקור הראשון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה אם לחכות

אני
    19/03/2018

בעיקרון יש לנו בייבי סנס 5
    צריכים עוד אחד, תאומים, לכן קנינו עוד אחד 5
    השאלה אם שווה להחליף את ה 5 ל 7 כי אמרת שאין עדין ביקורות, השאלה מתי יהיו. כי בזמנו אני זוכרת שאמרת שה6 לא יותר טוב מ5. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2018

שלום,

ה-6 לא החליף את ה-5 אלא היה שונה לחלוטין ובהחלט לא מוצלח. ה-7 זה בעצם 5 משודרג. אם אתם מרוצים מה-5 אז אולי שווה להשאר עם מה שמכירים.
    סה"כ אני חושב שה-7 הוא שדרוג קל ולא מעבר.
    החיישנים שופרו מה שישפר את מהירות ההתראה ויתן שניות חשובות חס וחלילה במקרה ונצטרך. כמוכן הם יצמצמו אזעקות שווא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו