מנשאים - ארגו אדאפט/בייבי ביורן ווי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מנשאים - ארגו אדאפט/בייבי ביורן ווי
    אני
    15/03/2018

בייבי ביורן ווי - מבחינת גיל התינוק ההתחלתי לשימוש, ממתי מומלץ? והאם זה כך גם בוואן? (כי ממה שהבנתי ההבדל היחידה בין שניהם זה המנח כלפי חוץ).
    בייבי ביון ווי לעומת ארגו אדאפט מבחינת גיל התחלתי לשימוש של התינוק - מה מהם מומלץ?
    יש לנו את הווי. מרוצים מאוד. צריכים עוד מנשא - מצפים לתאומים. חשבנו לרכוש את האדאפט, כי בהתחלה נשים אחד במנשא ואחד בעגלה (איסופים ופיזורים של הגדולים). ואחכ שיהיה לשימוש שוטף לי ולבעלי. אהבתי את האדאפט בגלל שהוא עד 20 קילו (סוחבים על הגב בטיולים).
    ואם ניש משהו אחר שמומלץ...
    וגם - מישהי מוכרת אדאפט חדש יד 2 - איך אני יכולה לוודא שהוא מקורי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/03/2018

שלום,

הווי מתאים מגיל לידה, הוואן זהה לא ובהחלט ההבדל היחיד הוא המנח כלפי חוץ ובמחיר הגבוהה בהרבה של הוואן.
    לגבי האדאפט, גם הוא מצוין אבל כאן גם אני ממליץ למדוד ולהתנסות עם תינוק ולראות שהוא נח לך ולתינוק.

לגבי מקוריות. אני ממליץ לפנות ליבואן שיתן דגשים, כאן צריך לקבל ממש דגשים של רמת מיקרוסקופ ועדיף לקבל אותם ממי שמכיר את המוצר ברמה הזו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו