מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אחרי סבב עגלות צריכים עזרה בהחלטהשיר17/03/2018
אז בדקנו את העגלות הבאות וככה התרשמנו-
מאמאס אנד פאפס- לא אהבנו את העיצוב ולא את הקיפול (הייתי צריכה להתכופף ולהשתדל בשתי ידיים), פג פרגו- כבדה ומסיבית מדי, גם הדגם של ה 51, סטוקי לא אהבנו את העיצוב וגם היא מתקפלת מאוד גדול ויש לנו רכב קטן יחסית, בייבי ג'וגר- מרגיש לי פחות יציב, אין בולמים אחוריים, הילד יהיה שמוט, אבל נח לקפל ועגלה קלה, סייבקס- מיוז הרשת מאחורה בטיולון בעייתית בחורף והטיולון מרגיש צר (גם בדגם של הפריאם). בסוף, העגלות שהכי נראו לנו זה הבוגבו - אבל אני גבוהה ואני מפחדת שלא יהיה לי נח עם ה b5 והפוקס לא מתקפלת עם הטיולון שזה מרגיש לי מסורבל והאויסטר- קיפול נח, הזירו מאוד קלה אבל טיולון חד כיווני, אז אויסטר 2 הוא האופציה. אני גם מתלבטת אם שווה להשקיע אם מתכננים שני ילדים במרווח יחסית קטן, אם אני לא ארצה להחליף בסוף. מצטערת על האובר פירוט אבל אני אשמח לשמוע מה אתה חושב ומניסיונך מה הכי יענה לי על הדרישות שהעלה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר17/03/2018שלום שיר,
אין מוצר מושלם ובכל מוצר נמצא חסרונות ולכן רצוי להכין רשימת סדר עדיפויות ממה שהכי חשוב למה שאפשר להתמודד בלעדיו.
לדוגמא אצלי ההעדפה הייתה: נוחות התינוק, נוחות הניוד, מושב דו כיווני, בטיחות, גובה.
פחות הפריע לי משקל כי אני לא הייתי צריך לעלות מדרגות, פחות הפריע גודל הקיפול כי התא מטען מרווח, לא עניין המחיר.
כשיש רשימה כזו הרבה יותר קל להתמקד ומה שעשיתם כרגע זה להתפזר לכל הכיוונים ובגלל זה להתבלבל.
ממליץ לא לחשוב עתידית ובגלל זה לרכוש עגלה שתתאים לעוד ילד בעתיד. יש עגלות יעודיות לשני תינוקות ולדעתי שילוב בין יחיד לעגלת אחים/תאומים אף פעם לא מוצלח כי ישנן המון המון פשרות.
אני פחות ממליץ על עגלות עם מושב חד כיווני ולכן פחות ממליץ על הג'וגר או הזירו.
גם הסייבקס פחות חביבה לדעתי בעיקר בגלל הרשת, יחד עם זאת היא נמוכה כמו הבי.
לגבי הבי, תנסו להתנסות ולהכניס בובה לתוכה ולהוציא אפילו מספר פעמים כדי לראות עד כמה בעייתי הגובה.
הסטוקי לדעתי עגלה מיותרת, חוץ מגובה היא מציעה בעיקר חסרונות במחיר יקר במיוחד.
שימי לב שגם האויסטר ענקית בקיפול יחד עם טיולון.
לאחר שתעשי סינון בדרישות אוכל יותר למקד אתכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
שיר17/03/2018כמובן שנוחות ובטיחות התינוק זה במקום הראשון ושהנסיעה תהיה חלקה.
יש לנו מעלית די מרווחת, אז אני לא אצטרך לעלות מדרגות אבל אני אתנייד הרבה ברכב ככה שצריך להיות נח לי לקפל ולהרים אותה. מבחינת גודל קיפול ניתן להתפשר, המחיר גם ניתן לפשרה. אנחנו גרים בעיר ורוב הטיולים שלנו יהיו עירוניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
שיר17/03/2018אני 1.74 אז גובה זה משהו די חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/03/2018שלום שיר,
לפי הקריטריונים אני ממליץ לבדוק את עגלות:
1. איי.בי.סי דיזיין סלסה או ממבה פלוס כאשר הממבה פלוס יותר כבדה אבל יש לה את הפלוסים שלה.
2. עגלות הרטן אך יש לקחת בחשבון שהן כבדות מהממוצע.
3.פג פרגו בוק עם שלדת S אך הגובה ממוצע ואין קפיצים טובים ולכן להליכות עירוניות היא בסדר אך פחות יעילה לעליה וירידה ממדרכות או ככל שהדרך נעשית משובשת.
ההמלצה שלי גם אם אוהבים משהו אחר ממה שרשמתי לעשות מבחן:
לשים משקל של 9 ק"ג (להתנסות גם בגלל הגובה בלשים בובה), לטייל עם העגלה בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לאחר מכן לתפעל את העגלה (לפרק ולחבר אמבטיה וטיולון, לשנות מצבים וכו'), לקפל לבד ולבדוק ברכב. כמובן שכל אלו יתנו לכם תמונה טובה עבור הנוחות שלכם בפרמטרים האלו. לגבי נוחות התינוק פשוט למדוד מידות פנימיות וככל שיותר רחב וארוך (כי להורים גבוהים יש תינוקות גבוהים לרוב) כך יותר נח לתינוק, לחוש את הבד, העובי (גם עובי מזרן האמבטיה) וכך לקבל תמונה לגבי נוחות התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)