התלבטות בין טאי טאי לאויסטר זירו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין טאי טאי לאויסטר זירו
    קרן
    17/03/2018

היי, קראתי המון בפורום ואשמח לעזרתך
    אנחנו גרים בקומה 3 בלי מעלית ומשקל קל ונוחות קיפול של העגלה הם בעדיפות גבוהה. (כמו גם גגון גדול, מצב שכיבה מקסימלי, אמבטיה וגלגלים גדולים)
    אני בהריון לקראת לידה של ילד ראשון.
    מתלבטים בין 2 העגלות הנל.
    אני מודעת לחיסרון שהטיולון לא דו כיווני אבל אין עגלה כזו במשקלים האלה ולאחר בדיקה של כמה עגלות הבנו שזה לא ריאלי בשבילנו עגלה של 10-11 קילו.
    הבנתי שהאוסיטר זירו אולי קצת יותר איכותית?
    לא כלכך ברור לי מי החברה שעומדת מאחורי המותג ביבה ועד כמה זו עגלה אמינה. והאם שווה לקחת אותה בגלל שהיא קילו פחות מהאויסטר או להעדיף את האויסטר בגלל האיכות?
    בנוסף, אם יש עגלה אחרת מומלצת בטווח המשקלים הזה (6.5-7.8) שהיא בעלת טיולון דו כיווני ופיספסנו אשמח לשמוע (לא יויו..)
    המון תודה,
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/03/2018

שלום קרן,

מהסגנון שאת מחפשת שתיהן לדעתי המובילות. האויסטר מציעה נוחות ניוד עדיפה ובדים עדיפים. מדובר במותג בריטי שמייצר בסין ולכן היא נראית גם יוקרתית יותר. הטאי טאי שייכת ליבואן ישראלי. היא קלה יותר, יש לה יתרון בקיפול שהבד מכונס כלפי פנים מה ששומר עליו נקי וסטרלי יותר אך יש לקפלה עם 2 ידיים בעוד את האויסטר ביד אחת ויכול להיות שזה יתרון משמעותי כי כשמוצאים תינוק מהעגלה וצריך לקפל עם יד אחת האויסטר עדיפה כאן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו