מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- העגלה חייבת להיות יציבה וחזקה וקלהללי18/03/2018
ראשית תודה רבה על המידע והידע העצום שאתה מוכן לחלוק.
אנחנו לקראת לידה ראשונה וחושבים כמובן על עגלה... ההיצע עצום ויש המון בלבול! חלק ממליצות על הבוגבו בי 5 וחלק על הפג בוק פופ אפ S וחלק על האינגליזינה טרילוג'י 2018 ואנו די מסוחררים!
בגדול אנו גרים במקום עירוני מאד! עם צפיפות גדולה לכן העגלה חייבת להיות יחסית קומפקטית וקטנה למעברים צרים או לרחובות עמוסים. יחד עם זאת הנוחות והבריאות של הבייבי מאד חשובה לי- יותר מהכל. אנו גרים ביחידת דיור בקומה גבוה כך שישנן מדרגות - העגלה חייבת להיות יציבה וחזקה וקלה. כמו כן ההתניידות היא בתחבורה ציבורית ולכן הקיפול שלה צריך היות מהיר קל ונח! לעצתך החכמה אודה מאד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/03/2018שלום ללי,
לא ממליץ לקבל המלצות מאף אחד או אחת. לכל אחד ואחת יש דרישות שונות, תנאים אחרים וכו' ולכן לא לכל מי שגר בקומת קרקע ויש ג'יפ והוא מרוצה מהעגלה הכבדה שלו תתאים אותה עגלה כמו בתנאים שאת ציינת.
לדעתי ההתמקדות צריכה להיות בטרילוג'י או בבי. הבי קלה בקצת, נוחה יותר בניוד, צרה יותר וקטנה בקיפול.
מצד שני לדעתי בגלל שהטרילוג'י יותר מרווחת היא נוחה יותר לתינוק.
פג לדעתי לא תתאים לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ללי19/03/2018היי קובי,
תודה על המענה המהיר. נתת לי חומר למחשבה או לפחות כיוון קצת יותר מסודר.
חשוב לי להדגיש כי המדרכות אצלינו בעיר מאד משובשות, שבורות - ואנו גם זוג שמרבה לטייל מחוץ לעיר.
כמו כן אנחנו מתכננים עוד ילד במרווח מאד צפוף כך שהיא אמורה להיות חזקה גם להמשך החיים... מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ללי19/03/2018היי קובי,
תודה על המענה המהיר. נתת לי חומר למחשבה או לפחות כיוון קצת יותר מסודר.
חשוב לי להדגיש כי המדרכות אצלינו בעיר מאד משובשות, שבורות - ואנו גם זוג שמרבה לטייל מחוץ לעיר.
כמו כן אנחנו מתכננים עוד ילד במרווח מאד צפוף כך שהיא אמורה להיות חזקה גם להמשך החיים... מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/03/2018שלום ללי,
שתיהן די חזקות ובנויות ליותר מילד אחד.
באשר לניוד בדרך משובשת, זה לא הצד החזק שלהן. הבי טיפה עדיפה אך ככל שהדרך משובשת כך הנוחות תרד.
עגלות שכן בנויות כבדות יותר ולכן אם רלוונטי אמליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית.... שאלה נוספת
ללי20/03/2018היי קובי,
סליחה על השאלות המרובות אבל לפעמים זה קצת מרגיש שאי אפשר לסמוך על מוכרים בחנויות... כל אחד ממליץ לפי התמלוגים שלו... מזל שייש לנו אותך...(:
לאחר בירורים נוספים היו כאלה "מבינים" שהמליצו על המאמס אנד פאפס. דגם סולה כרום 2 וגם דגם נוסף אחרון שיצא להם שאני לא ממש זוכרת את שמו... אשמח לשמוע את חוות דעתך..
בהקשר לשאלות הקודמות ראוי לציין שאננו לא נעוילים דווקא על הבי 5 או על הטרילוג'י -- אילו פשוט העגלות שהציעו לנו אם יש לך הצעות אחרות נשמח- כי אנו ממש אל מבינים בזה!
המשקל של העגלה חשוב לנו אבל לא בראש סדר העדיפויות כמו הניוד העבירות במקומות צרים והנוחות בקיפול שלה --- נשמח לקרוא את חוות דעתך החכמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/03/2018שלום ללי,
הסולה עגלה מעולה מבחינת מי שמוגבל בתקציב. אמינהף נוחה בניוד בטח שבהשוואה לטרילוג'י או הבי. מצד שני היא כבדה יותר משתיהן, גדולה יותר משמעותית בקיפול ומבחינת מרווח היא יותר מרווחת מהבי אבל פחות מהטרילוג'י.
צריך לקחת בחשבון שאם אנחנו מחפשים מוצר קל וקטן נאלץ להתפשר על משהו ובדרך כלל זה או נוחות התינוק או נוחות הניוד.
לגבי דגם הנוסף, אני מניח שזה הפליפ XT2, מאוד דומה לבי ביתרונות ובחסרונות רק זולה יותר אבל גם כבדה יותר ופחות נוחה בניוד לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך.....
ללי21/03/2018היי קובי,
רגע, אז קצת התבלבלתי!
מבין כל העגלות שייש היום הצעתך בהתאם לצרכים שציינו היא עגלת אינגליזינה טרילוג'י?
אני חייבת לציין כי בקרוב אנו עוברים ליחידת דיור עם מעלית אבל היא קטנה יחסית... כך שלא נצטרך לעלות אותה במדרגות 3 קומות הלוך ושוב כל יום. אולם עדיין ישנם 10 מדרגות בכניסה לבניין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר21/03/2018שלום ללי,
בהתאם למה שרשמת ההמלצה שלי היא לא אינגלזינה או כל עגלה אחרת.
ההמלצה היא להתמקד במוצר קל וקמפקטי ולכן הבי או האינגלזינה תואמת את הדרישה.
מכאן אני ממליץ לשים משקל של 9ק"ג בעגלות, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לתפעל לבד ולקפל לבד. בנוסף לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)