עגלה - לבטים לפני לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה - לבטים לפני לידה
    שושי
    19/03/2018

שלום קובי,
    אשמח להמלצה על עגלה
    מצאתי קמליון בת 3 שנים עם סלקל מקסי קוזי (בן שנה) אמבטיה וטיולון בסביב האלף שח.

חלק אמרו לי שהיא כבדה מידי ומסורבלת מידי. מצד שני קראתי ביקורות טובות.

הצרכים שלי הם עגלה קלה לפריקה , יציבה, ולא יקרה (לכן מחפשת יד שנייה) - יש לך המלצה על משהו שאוכל להתכוונן אליו? (התקציב עד 1500 לעגלה +סלקל)

(ועוד דבר - יש לי הרבה מדרגות לבית - העגלה יכולה מצידי להשאר באוטו - מה דעתך על סל קל דונה?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה - לבטים לפני לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2018

שלום שושי,

כמו בכל מוצר חלק מרוצים וחלק פחות. לא ממליץ להסתמך על המלצות כי לכל אחד צורך אחר.
    הקמיליון נוחה מאוד בניוד. היא מסורבלת מאוד בתפעול ובעיקר בקיפול. יש לבדוק תוקף של הסל קל שאמור להיות 5 שנים יום הרכישה!
    לא ממליץ על דונה, זה לא בריא לתינוק לדעתי וגם סופר יקר. גם בטיחותית לרכב יש עדפים עליו.
    אין לי המלצות בתקציב למשהו חדש אלא אם מעלים אותו ב- 1000 ש"ח.
    ביד 2 איני מכיר את המחירים ולכן תרשמי לי עוד דגמים ואוכל לכוון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

שושי
    20/03/2018

ולאור הצרכים שציינתי. מאמס אנד פאפס - אורבו או סולה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/03/2018

שלום שושי,

הסולה עדיפה בהרבה. האמבטיה והטיולון די זהים ולכן ההבדל הוא בשלדה. לסולה גלגלים גדולים יותר ולכן היא נוחה יותר בניוד, יציבה יותר ומה שמצחיק שהיא זולה משמעותית! גם בנושא האמינות לדעתי יש יתרון גדול לסולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו