אני קניתי איגל של איזי בייבי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אני קניתי איגל של איזי בייבי
    שני
    25/03/2018

החלטתי לנסות את עגלת איגל של איזי בייבי היתרון היחידי שבה זה שהיא יחסית קלה ונוחה לקיפול, אבל חוץ מיזה התאכזבתי מהעגלה אני לא ממליצה בכלל , בכל גבשושית קטנה במדרכה היא נתקעת, הנסיעה איתה לא חלקה והתינוק מרגיש ממש את כל טילטולי ומהמורות הדר, גם המזרון שלה התחיל לשקוע היכן שמונח ראש התינוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/03/2018

שלום שני,

מצער לשמוע וחבל שלא פנית לפורום זה להתייעץ טרם הרכישה. אני ממליץ למכור כיד 2 ולאחר מכן לחזור לכאן, לרשום צרכים והעדפות + תקציב ואוכל להתאים לכם דגמים שיתאימו לכם.
    וכהערה לכולן/ם שאני חוזר ומדגיש, למשקל קל יש מחיר כי הרי אי אפשר להוריד משקל מבלי להוריד דברים ולרוב אלו גלגלים קטנים, חוסר בקפיצים, אמבטיה צרה, מושב צר, בד דק ופחות איכותי ועוד. לכן אני מדגיש שככל שנדרוש חיים קלים עבורנו כך נקבל חסרונות אחרים שהם בתחום הנוחות לתינוק ותחום הניוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו