התלבטות בין 3 דגמים של עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 3 דגמים של עגלות
    טלי
    25/03/2018

קובי שלום,
    הריון ראשון, מתלבטת בין 3 הדגמים הבאים:
    גרקו EVO XT , אייריס AIR-M סייבקס, מאמס אנד פאפס ארמדילו.
    חשוב לי שתהיה קלה יחסית ונוחה לקיפול (שתתאים גם לבאגז רכב קטן) , אמבטיה מרווחת, סל גדול ונגיש, שיהיה נח לנקות אותה. אני גרה בקומה 1 ללא מעלית לכן צריכה עגלה שתהיה קלה להרמה. שלושת הדגמים נראים לי נחמדים ויפים ובמחירים סבירים , אשמח לעזרתך או הצעתך אם יש דגם אחר שעשוי להתאים. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/03/2018

שלום טלי,

בנושא של משקל נוחות קיפול הגרקו רחוקה מלהתאים! היא כבדה וענקית בקיפול יחד עם טיולון וגם הכי מסורבלת מה-3 בקיפול.

הארמדילו הכי קלה לקיפול והכי קומפקטית, הסל סביר אבל חשוב להבין שיתרון הקלות מגיע עם חסרונות ובארמדילו החסרנות הם בעיקר ברוחב המוצר שצר יחסית.

הסייבקס די באמצע אבל פחות נוחה לניוד לדעתי, הצילונים לא הכי טובים לאקלים בארץ ולדעתי פחות מומלצת.

ממליץ לבדוק את סירקל ראבנה שמציעה אמבטיה וטיולון ענקיים! משקל סביר, סל סביר עד גדול, מחיר מעולה ונוחות ניוד מעולה. הקיפול מאוד נח אך לא קטן כמו הארמדילו אך עדיין סביר ולא גדול, נכנס כמעט בכל הרכבים וכמובן שיש לבדוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו