המלצה לדגמים של כסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לדגמים של כסא בטיחות
    רותם
    30/03/2018

שלום קובי,
    הבן שלנו היה עד עכשיו בסל קל של נונה פיפה. אנחנו נצטרך בקרוב לעבור לכסא בטיחות. מה הם הדגמים הכי טובים בעינך? אין הגבלת תקציב.
    כמו כן אשמח לשמוע מה דעתך על הכסאות הבאים, הכי חשוב לי זו הבטיחות כמובן-
    Nuna RAVA
    Maxi-Cosi Pria 85
    אנחנו גרים בארה"ב אם יש דגמים שאתה ממליץ שזמינים רק פה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/04/2018

שלום רותם,

מדובר בשני מושבים טובים כאשר לדעתי הPRIA עדיף מבין השניים. יחד עם זאת הייתי ממליץ ללכת על צ'יקו נקסטפיט החדש או ברייטקס מרתון קליק טייט אשר עדיפים מבחינה בטיחותית. שני הדגמים זמינים בארה"ב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

רותם
    02/04/2018

תודה רבה. ראיתי שיש כמה סוגי ברייטקס- מרתון, בולברד, אדבוקט- המרתון הכי מומלץ בעינך מבחינה בטיחותית ונוחות הילד?
    בנוסף מה ההבדל בין מרתון קליק טייט למרתון קליק טייט ARB?
    בין המרתון לצ'יקו, מה עדיף לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

רותם
    02/04/2018

התחלתי לקרוא קצת על ברייטקס. ממה שאני מבינה, הם לא מוכרים יותר את הברייטקס מרתון (מודל G4.1), אלא רק את ה"ברייטקס מרתון קליק טייט" וגרסה חדשה של הרמתון תחת השם "Essentials by Britax".
    ראיתי שברייטקס מרתון (מודל G4.1) קיבל גבוה במחני ריסוק, אני לא מצליחה למצוא האם גם ה-"ברייטקס מרתון קליק טייט" וגם ה- Essentials by Britax קיבלו ציון גבוה?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון עדיף בולברד או אדבוקט

ורד
    02/04/2018

של בריטקס, הם רחבים יותר מהמרתון שמרגיש קצת צפוף...אני מרוצה מאוד מהבולבורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/04/2018

שלום רותם,

המרתון קליק טייט נותן יתרון משמעותי על הG1 בקלות ההתקנה ללא איזופיקס, יש חשיבות עצומה לקלות ההתקנה כדי שימנעו טעויות אנוש ולכן גם אם המוצר בטוח יותר והותקן לא נכון אז אין לכך חשיבות. המרתון קיבל דירוג דומה לבולווארד ואדבוקט אשר גם יקרים וגם רחבים יותר בעיקר האדווקאט. אין בעיה ללכת על בלווארד שמספק הגנת ראש טובה יותר (אף שלא הוכח שיש לה יעילות מעבר למה שמספק המרתון).
    אני אישית אוהב יותר את הצ'יקו, בעיקר אם זה לגילאים שלפני גיל שנה, הוא דורג טוב יותר. היתרון היחיד של ברייטקס שמעל משקל 18 ק"ג חובה לחגור את הכיסאות עם חגורה ולא עם איזופיקס ואז הברייטקס קל יותר בהתקנה.
    לגבי Essentials by Britax לא מצאתי משהוא לגביו ולכן אני פחות ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה!

רותם
    03/04/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו